Hava Durumu

23 yeni okul yapılacak…

Gaziantep’te eğitim yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Gaziantep Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından 23 okul, 11 beceri tasarım atölyesi, 40 daireli lojman yapımı ile onarım ve çevre düzenlemesi ihaleleri için tarih netleşti. Söz konusu ihaleler ile kent eğitiminde yaşanan derslik sorunu başta olmak üzere sorunlar önemli ölçüde giderilmiş olacak. 

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2021 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2021 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
23 yeni okul yapılacak…

Gaziantep Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından 23 okul, 11 beceri tasarım atölyesi, 40 daireli lojman yapımı ile onarım ve çevre düzenlemesi ihalelerinin tarihi netleşti.  Toplam 30 ihalenin tamamlanması ile Gaziantep’in eğitim başta olmak üzere lojman gibi ihtiyaçları giderilmiş olacak.

Gaziantep Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından kentte yürütülecek olan 30 projenin ihale tarihleri açıklandı. İhaleler ile Gaziantep’e; 23 okul, 11 beceri tasarım atölyesi, 40 daireli lojman ile onarım ve çevre düzenlemesi olmak üzere toplam 30 iş ihale edilmiş olacak. tarihleri belirlenen İhaleler için http://gaziantep.gov.tr adresinde detaylı bilgiye yer verildi. İhaleler ile okul yapımları ve onarımlarının yanı sıra İl Emniyet Müdürlüğü Nizip ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’ne 40 daireli lojman yapılacak.

E.YILDIRIM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.