Hava Durumu

Seçkin öğrencilerinin mezuniyet coşkusu

​​​​​​​Özel Seçkin Anadolu ve Fen Lisesi 12 Sınıf öğrencileri, AKM Konferans salonunda düzenlenen "Kep Giyme Töreni" ve ardından verilen kokteyl ile mezuniyet coşkusunu velileri ve öğretmenleri ile doyasıya yaşadılar.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2019 22:09
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2019 23:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Seçkin öğrencilerinin mezuniyet coşkusu

Özel Seçkin Anadolu ve Fen Lisesi 12 Sınıf öğrencileri, AKM Konferans salonunda düzenlenen "Kep Giyme Töreni" ve ardından verilen kokteyl ile mezuniyet coşkusunu velileri ve öğretmenleri ile doyasıya yaşadılar.

2018-2019 eğitim-öğretim yılının sonlarına gelinmesi ile birlikte düzenlenen törene Özel Seçkin Koleji kurucuları idareciler, öğretmenler, mezun 12 sınıf öğrencileri ve veliler katıldı.

Tören, 12 sınıftan mezun olan öğrencilerin ellerinde meşaleler ve Türk Bayrağı ile sahnede yerlerini alması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşma yapan Özel Seçkin Anadolu ve Fen Lisesi Okul Müdürü Bahattin AVANAŞ; Seçkin Koleji 24.Yılında bugün birçok mutluluğu ve başarıyı sizlerle beraber kutlamakta ve paylaşmaktadır. Sevgili gençler, bazılarınızı daha dün gibi hatırlıyorum küçücük bir fidan olarak geldiniz, büyüdünüz ve mezun olup gidiyorsunuz. Dolayısıyla sizin için yeni bir süreç, yeni bir hayat başlıyor. Sizlerde sizden önceki ağabeyleriniz ve ablalarınız gibi farklı kulvarlarda geleceğiniz için mücadele edeceksiniz Sizler bu mücadeleyi verirken her birinizin bir ailenin umudu, Seçkinin kültür elçisi daha da önemlisi Büyük Türkiye’nin garantörü olduğunuzu asla unutmamalısınız.Size o kadar çok güveniyoruz ki, sizin insanlar arasında azalan sevgiyi çoğaltacağınıza, ülke ve dünya barışına katkıda bulunacağınıza, büyük önderin idealindeki çağdaş Türkiye’yi yaratma çapası içerisinde olacağınıza yürekten inanıyoruz.

Seçkinin aydınlık meşalesini ve çağdaş kimliğini daha geniş kitlelere ulaştıracaksınız. Elbette sizden ayrılmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz ama yüksek öğrenim için ayrılmanız çağdaş dünya ile bütünleşmeniz, hayata atılmanız, meslek sahibi olmanız, daha büyük bir kazanım olduğu için mutluyuz ve gururluyuz. Daha güzel yarınlarda buluşmak üzere yolunuz açık olsun. “dedi.

Bayrak-Flama devir teslim töreni sonrasında Lise mezuniyet dereceleri açıklandı ve Özel Seçkin Anadolu ve Fen Lisesi idarecileri tarafından plaketleri verildi. Birinci olan öğrencilerin Anı Kütüğüne isimlik çakmasının ardından, temsili diploma töreni ve 10.Yıl Marşı eşliğinde, keplerin havaya fırlatılması ile bahçede verilen kokteyl ve danslar eşliğinde tören sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.