Hava Durumu

“Yatırımlara devam edeceğiz”

Tavuk Dünyası, 2018 yılı boyunca yaptığı yatırımlarla Türkiye’nin 43 ilinde 177 şubeye ulaşmıştı. 2019 için belirlediği 50 yeni restoran hedefi kapsamında yatırım çalışmalarına devam eden Tavuk Dünyası, yılın ilk 3 ayında 11 farklı şehirde 13 yeni restoranını hizmete açtı.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2019 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2019 18:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Yatırımlara devam edeceğiz”

Tavuk Dünyası, seçkin ve zengin yemek kültürüne sahip mutfağıyla dikkat çeken Gaziantep’teki ilk restoranını ise 2015 yılında hizmete açtı.  Gaziantepli basın mensuplarıyla SankoPark AVM’deki restoranlarında bir araya gelen Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, şirketlerinin genç marka olmasına rağmen sağlam bir büyüme içinde olduğunu ve gerek müşterilerin gerekse de yatırımcıların artan ilgisiyle birlikte kesintisiz şekilde büyümelerini sürdürdüklerini ifade etti: “Başarılı bir girişimcilik örneği olarak yeme-içme sektöründe, kendine açtığı yepyeni bir kulvarla yerini alan Tavuk Dünyası, şu anda Türkiye’nin 48şehrinde 190’a yakın restoranıyla misafirlerini ağırlayan bir marka konumunda. Geçtiğimiz yıl hizmete açtığımız yeni şubelerimizle birlikte restoranlarımız lezzet severler tarafından 20 milyondan daha fazla ziyaret aldı. 2019 için belirlediğimiz 50 yeni şube hedefimiz kapsamında ise yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Yılın ilk 3 ayında 11’i de daha önce şubemizin hiç olmadığı şehirler olmak üzere 13 yeni restoranımızın kapılarını konuklarımıza açtık.”

“Beyaz eti sevdirdiğimiz Gaziantep’te yatırıma devam edeceğiz”

Açıklamaları sırasında Tavuk Dünyası’nın Gaziantep özelindeki yatırım planlarına da değinen Volkan Mumcu, “Gaziantep’deki ilk yatırımımızıbundan 4 yıl önce Primemall AVM’de gerçekleştirmiştik. Bugün 2 tanesi AVM, biri de cadde üzerinde olmak üzere Gaziantep’te 3 restoranımızla hizmet veriyoruz. Üstelik burestoranlarımız çok kısa zamanda tüm Türkiye’de en iyiperformans gösteren şubelerimiz arasına girmeyi de başardılar. Kırmızı etin tercih edildiği ve aynı zamanda seçkin mutfağıyla dikkat çeken Gaziantep’te, Antepli konuklarımıza tavuğu sevdirmiş ve onların tercihleri arasına girmiş olmak bizler için büyük mutluluk.

 2018 boyunca ise Gaziantep’teki keyifli ve konforlu bir atmosfere sahip restoranlarımızla 230 bin Antepli konuğumuzu tavuk ağırlıklı zengin menümüzle ağırladık” diye açıkladı.

 Türkiye’de doğmuş ve büyüyen bir marka olarak, lezzetlerini Türkiye’nin her yerine ulaştırmak üzere çalıştıklarını ve farklı illere yaptıkları yatırımlarla, ülke ekonomisine de katkılarını sürdürme konusuna odaklandıklarını da sözlerine ekleyen Volkan Mumcu, açıklamalarını şöyle tamamladı: “Ülkemiz ekonomisine katkı sağlama odağıyla Türkiye’nin farklı bölge ve şehirlerindeki yatırımlarımıza devam ediyoruz. Gaziantep de gerek markamıza ilgi gösteren yatırımcıları gerekse de sahip olduğu müşteri profiliyle bizlerin daha fazla büyümeyi istediği bölgeler arasında yer alıyor. Bu anlamda bu yıl Gaziantep’ten gelen yatırım taleplerini değerlendirerek burada bir veya iki şube daha açacağız” dedi.

HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.