Hava Durumu

Yıkım ne zaman başlayacak?

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası geçtiğimiz aylarda boşaltılmıştı. Müdürlük binasının boşaltılmasının ardından binada bulunan elektronik aksam, pencere, kapılar söküldü. İl binasının başı boş hali kimi vatandaşların tedirgin olmasına neden olurken, eski müdürlük binasının ne zaman yıkılacağı merak konusu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2019 19:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2019 20:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Yıkım ne zaman başlayacak?

Kamil Ocak Stadyumu ve çevresinde bulunan alana yapılması planlanan Millet Bahçesi için çalışmalar sürüyor. Millet Bahçesi projesi kapsamında Maliye Binası, Valilik Binası, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kamil Ocak Kapalı Spor Salonunun yıkımı için karar alınmıştı. Kararın ardından Maliye binası ve Kamil Ocak Stadyumunun yıkımı tamamlanmıştı. Gaziantep Valilik Binası başta olmak üzere Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kamil Ocak Kapalı Spor Salonunun yıkımı beklenmeye başlamıştı.

İL MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINDI

Geçtiğimiz aylarda Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sessiz bir şekilde YURTKUR Gaziantep İl Binasına taşınmıştı. İl Müdürlüğünün taşınmasının ardından eski hizmet binasının ne zaman yıkılacağı konusu merak konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde eski il müdürlüğü binasında bulunan elektrik aksamları, pencere ve kapıları söküldü.  İl binasının tamamen terk edilmesinin ardından atıl vaziyette bulunması, kapı ve pencerelerinin sökülmesi ise bölgede bulunan vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar, yıkım işleminin bir an önce tamamlanması gerektiğini belirttiler.

E.YILDIRIM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.