Hava Durumu

Ada Koleji’nde aşure etkinliği

Gaziantep’in önemli eğitim kurumlarında olan Özel Ada Koleji’nde Muharrem ayı dolayısıyla Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi’nde aşure etkinliği düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2019 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2019 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Ada Koleji’nde aşure etkinliği

Gaziantep’in önemli eğitim kurumlarında olan Özel Ada Koleji’nde Muharrem ayı dolayısıyla Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi’nde aşure etkinliği düzenlendi.

Gaziantep Eğitiminin parlayan yıldızı olan Özel Ada Koleji, başarılı eğitim kadrosu ile öğrencileri geleceğe hazırlıyor. Öğrencilerin başarılarının yanı sıra toplumsal bilince sahip bireyler olmalarını önemseyen Özel Ada Koleji’nde etkinlikler devam ediyor. Muharrem ayı dolayısıyla Özel Ada Koleji Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi’nde aşure etkinliği düzenlendi. Etkinlik Özel Ada Koleji Genel Müdürü ve Kurucu Temsilcisi Gafari Bayrın, öğretmenler, öğrenciler, idari ve yardımcı personeller katıldı.

Etkinlikte öğretmenler, öğrenciler, idari ve yardımcı personellere Özel Ada Koleji Genel Müdürü ve Kurucu Temsilcisi Gafari Bayrın, aşure ikramında bulundu.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN GELİŞİMİNE KATKI SUNMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Etkinliğin önemine değinen Özel Ada Koleji Genel Müdürü ve Kurucu Temsilcisi Gafari Bayrın, “Ada Koleji olarak, toplumsal değerler çerçevesinde öğrencilerimizin gelişimine katkı sunmak için çalışıyoruz. Toplumu bir arada tutan şey onlara aktarılan gelenek ve göreneklerin en insani şekilde davranışa dönüşmesini sağlamaktır.  Ada Koleji olarak, bu çerçevede toplumumuzun tüm değerlerine çeşitli etkinliklerle anlamlandırmak için maksimum çaba gösteriyoruz. Muharrem ayı dolayısıyla Ada Koleji’nde Anaokulu, İlkokul, Ortaokul,  Anadolu ve Fen Lisesinde eşzamanlı olarak tüm öğrenci, öğretmen, yardımcı personel ve idari personele aşure dağıtımı yapıldı. Aşure gününde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.