Hava Durumu

Ağır aksak yıkım…

Yıllardır atıl vaziyette bulunan Anatolian Otel, son yıllardır yangın, hırsızlık, yağma ve madde bağımlılarının neden olduğu sorunlarla gündemden düşmüyor. Yıkılacağı duyurulan ancak aylardır yıkım çalışmalarının tamamlanmadığı 5 yıldızlı otel, bölge esnafının ve vatandaşların tepkisini çekiyor. Vatandaş ve esnaf, “5 yıldızlı otelin yıkımının tamamlanması daha neyi bekliyorsunuz?” diye sordu.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2021 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2021 19:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Ağır aksak yıkım…

Gaziantep’in 5 yıldızlı otellerinden olan ve uzun süredir hizmet vermeyen Anatolian Otel, son yıllardır yangın, hırsızlık, yağma ve madde bağımlılarının neden olduğu sorunlarla gündemden düşmüyor. Atıl halde bulunan ve çevresinde yeterli güvenlik önlemi alınmadığı için tehlike saçan Anatolian Otel’in neden olduğu sorunlar devam ediyor.

TEDİRGİN BEKLEYİŞ SÜRÜYOR!

Gaziantep Valiliği tarafından yıkım kararı alındığı ifade edilen otelin aylardır yıkılmaması, bölgede yarattığı tehlikenin devam etmesi, vatandaşın da esnafın da gündeminde.

Yıllardır çevreye tehlike yaratan, defalarca kez yanan, madde bağımlılarının meskeni olan otelde, son olarak geçtiğimiz ay konstrüksiyon sökülürken asılı kaldı. Asılı kalan konstrüksiyonun neden olduğu görüntü bölge esnafı ve vatandaşların tedirgin olmasına neden oldu.

YIKIM TAMAMLANMALI

Anatolian Otel’in neden olduğu tehlike durum karşısında isyan eden esnaf, Anatolia Otel’de Tehlike büyük olduğunu ve yıkımların bir an önce yapılması gerektiğini belirtti. Esnaf, “Anatolia Otel göz göre göre bir felakete dönüşmeden acil olarak yıkılmalı. Otelin etrafında oturanlar diken üstünde vatandaş tedirgin esnaf sıkıntılı. Ne yapılacaksa bir an önce yapılmalı” ifadelerini kullandı.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.