Hava Durumu

Ak Parti’de Danışma Meclisi toplanıyor

Ak Parti Gaziantep’te Genişletilmiş İl Danışma Meclisi bugün toplanacak. Toplantıda 7 Ekim tarihinde başlayan Kongre Süreci ve Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında ortaya konulan konular konuşulacak.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2019 19:07
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2019 21:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Ak Parti’de Danışma Meclisi toplanıyor

Ak Parti Gaziantep’te Genişletilmiş İl Danışma Meclisi bugün toplanacak. Toplantıda 7 Ekim tarihinde başlayan Kongre Süreci ve Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında ortaya konulan konular konuşulacak.

30 Ekim tarihinde AK Parti Genel Merkezi’nde 81 ilden Ak Partili İl Başkanları bir araya geldi. Toplantıda Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunmuştu. Toplantının ardından bu hafta sonu Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı yapılacak. Toplantıda Ak Parti’de 7 Ekim tarihinde başlayan kongre süreci ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajları konuşulacak.

DEĞİŞİM YAŞANACAK MI?

Kongre tarihlerinin açıklanmasının ardından Ak Parti Gaziantep’te de çalışmalar başlatıldı. Ak Parti Teşkilatlarında değişim yaşanılmasının beklendiği kongre süreçlerinde Gaziantep İl ve İlçe Yönetimlerinin büyük bir kısmının değişmesi bekleniyor. Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’nin yeni dönemde il başkanlığı görevini sürdürüp sürdürmeyeceği de parti içerisinde konuşuluyor. İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ile aralarında uyuşmazlık yaşandığı bilinen Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke’nin de yeni dönemde aday gösterilip gösterilmeyeceği konuşuluyor.

VEKİLLERE, İL VE İLÇE YÖNETİMLERİ SORULDU

Ak Parti Gaziantep kulislerinde tartışmalar devam ederken, geçtiğimiz günlerde AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Genel Merkeze çağırıldı. Genel Merkezde milletvekillerinin Gaziantep’in durumu, il ve ilçe başkanlarının performansları soruldu. Vekillerin görüşlerinin alınmasının ardından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başta olmak üzere İlçe Belediye Başkanlarının Ak Parti Genel Merkezine çağrılacağı öğrenildi.

Önümüzdeki süreçte Ak Parti Gaziantep İl ve İlçe yönetimlerinde değişim yaşanıp yaşanmayacağı, milletvekillerinin ve belediye başkanlarının görüşleri dikkate alınarak belirlenecek.

S.ÖZTÜRK

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.