Hava Durumu

AK Parti’de heyecan dorukta!

AK Parti Şahinbey ve Şehitkamil İlçe Başkanlığı Kongreleri 11 Ekim Pazar Günü Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün katılımıyla yapılacak. AK Parti Şahinbey İlçe Başkanlığı için Hasan Teke, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz’ın görevlerine devam edeceği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2020 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2020 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
AK Parti’de heyecan dorukta!

7. Olağan Kongre Süreci AK Parti’de, İlçe Kongreleri için heyecan dorukta. Şahinbey ve Şehitkamil İlçe Başkanlığı Kongreleri 11 Ekim Pazar Günü yapılacak. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün katılımıyla düzenlenecek olan Şahinbey ve Şehitkamil İlçe Kongreleri, Koronavirüs Salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında gerçekleştirilecek.

İLK KONGRE ŞAHİNBEY’DE…

AK Parti’de ilk kongre, Gaziantep’in en büyük metropol ilçesi olan Şahinbey İlçesi’nde yapılacak. Şahinbey Parkı içerisinde bulunan Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilecek kongrede, İlçe Başkanı Hasan Teke’nin yeniden aday olacağı öğrenildi. Tek liste ile yapılacak olan kongrede Teke, ikinci kez AK Parti Şahinbey ilçe Başkanı olarak görevlendirilecek.

YILMAZ YENİDEN ADAY

Şahinbey İlçe Kongresinin ardından ikinci kongre Şehitkamil İlçesi’nde yapılacak. 11 Ekim günü Merveşehir Stadyumunda saat 13.00’te yapılacak olan kongrede mevcut ilçe başkanı Mehmet Yılmaz yeniden aday gösterildi. Tek listeli kongrenin ardından Gaziantep’te 7 ilçe kongresi tamamlanmış olacak.

ARABAN VE OĞUZELİ NE OLACAK?

5 ilçe kongresinin tamamlandığı AK Parti Gaziantep’te Oğuzeli ve Araban İlçe Kongrelerinin akıbeti merak konusu oldu. Oğuzeli İlçesi için Şubat ayında tarih belirlenmiş ancak ilçe başkan adaylığı noktasında yaşanan gerilim nedeniyle iptal edilmişti. Araban İlçesi’nde ise geçtiğimiz ay yapılması beklenen kongre AK Parti Genel Merkezi kararıyla iptal edilmişti.

Söz konusu ilçelerde kongrelerin tamamlanması ve İl Kongresi için tarihin netleşmesi bekleniyor.

S.ÖZTÜRK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.