Hava Durumu

Ak Parti’de kongre süreci başlıyor…

Ak Parti Gaziantep Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve partililerin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Adalet Bakanı Gül, Ak Parti’de kongre sürecinin başlayacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2019 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2019 18:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Ak Parti’de kongre süreci başlıyor…

Ak Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, yapıldı. Toplantıya Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Ak Parti Milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, Mehmet Kirazoğlu, Müslüm Yüksel, Ahmet Uzer,  Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, İlçe Belediye Başkanları, Ak Parti İlçe Başkanları ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, “31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye’yi geriletmek isteyen gerici zihniyete, bu ülkeyi dökezletmek isteyenlere en güzel cevabı bütün sandıklarda vermiştir. Bu millet anlamayanlara ders vermeye devam edecektir. Çünkü AK Parti ile bu millet iktidara gelmiştir. AK Parti ile ayağı lastik ayakkabıyla, çamurlu, eli nasırlı Anadolu insanı, Ankara’da Kızılay’ı, Ulus’u bile zihniyeti tarihin çöplüğüne itmiştir. Bu aziz millet eski Türkiye hikayelerine son vermiştir. AK Parti milletle bütünleşerek, Millet milletin adamı Recep Tayip Erdoğan ile bir ve beraber olarak eski Türkiye’yi tarihe gömmüştür. Burada en büyük zafer kapı kapı dolaşarak, esnaf esnaf dolaşarak AK Parti davasını, Bu millet davasını Anadolu kıtası büyüklüğündeki dava taşını gediğe koyan teşkilatımızın mensuplarıdır, gençlik kollarımızdır, kadın kollarımızdır, ana kadememizdir.”

GEREKEN CEVAP VERİLDİ

“Bu ülkede ne zaman sandıktan Ayşe, Fatma, Ali, Memed, Anadolu’nun bağrı yanık insanları çıksa hep sandığa, millet iradesine bir müdahalede bulundular. Ya darbelerle müdahale ettiler ya eski sistemin krizleri ile yönetilemeyen Türkiye olarak, Türkiye’nin iradesine hep müdahale ettiler. Ama AK Parti milletiyle bütünleşerek, asla statükocu olmayarak, değişimci ve reformcu çizgisinden vazgeçmeyerek Türkiye’yi bir üst lige çıkarmayı başarmıştır. Türkiye’yi hep bir alt lige layık görenlere bu millet AK Parti’ye daha fazla destek vererek en büyük cevabı vermiştir.”

“SORUNLAR TEK TEK ÇÖZÜLECEK”

“Türkiye AK Parti ile ekonomisine, siyasetine, sağlık, adalet, ulaşım, eğitim gibi halının süpürülen bütün sorunlarını tek tek çözmüştür. Elbette AK Parti olarak bütün sorunları çözdük diyemeyiz. Daha yapacak çok işimiz var. Bu milletin desteği ve bizim de bu millete hizmet aşkımız her zaman devam edecek ve bu sorunları tek tek çözeceğiz. Eski Türkiye’de koalisyon zihniyetiyle ‘ben yapmadım o yaptı’ anlayışıyla hep birbirine topu atan, topu taca atan bir siyaset vardı. Ama AK Parti ile halının altına süpürülen bütün sorunlar tek tek çözülmüştür. Özgürlükler artırılmıştır, ekonomide önemli adımlar atılmıştır. 17 yılda Türkiye’nin iki yakasını AK Parti bir araya getirmiştir. Şimdi önümüzde 4 yıllık bir dönem var. Bu dönemde milletimizin iki yakasını daha iyi bir araya getireceğiz. Milletin cebini, sofrasını, evindeki huzurunu daha da artıracağız.”

“REFORMLAR SÜRECEK”

“Ekonomi, özgürlük ve adalet konularında reformlarımızı sürdüreceğiz. Şimdi sürekli seçim dönemi ve referandumları yaşadık ama asla AK Parti teşkilatı olarak bir rehavete kapılamayız. Her zaman milletimizle beraber gönül gönüle olmak zorundayız. Çünkü tabelasına milletin açtığı bir partidir AK Parti. Öyle siyasal mühendisliklerle tabelaları içerde ve dışarıda karanlık odaların açtığı bir parti bu millete hiçbir zaman hizmet edemez. O yüzden AK Parti milletin partisidir. Millete hizmet etmeye de devam edecektir.”

“TÜRKİYE İÇİN SİYASET YAPIYORUZ”

AK Parti’nin kaderiyle Türkiye’nin kaderi iç içe geçmiştir. Biz bunu 7 Haziran seçimlerinde de gördük. Gaziantep’in sokaklarında 7 Haziranın ertesi günü Türkiye’de bir iktidar, hükümet kurulamama riskinin neye mal olacağını esnaf kardeşim, iş adamı en iyi yaşadı ve gördü. Türkiye istikrarsız olursa AK Partilisi, CHP’lisi, MHP’lisi, Saadet Partilisi, İyi Partilisini dinlemiyor. Türkiye istikrarını güçlü yaparsa herkes kazanıyor, 82 milyon kazanıyor. AK Parti meselesi bir particilik meselesi değildir. Biz siyasetimizi ülkemizin ve milletimizin daha iyi yere gelmesi için yapıyoruz. Biz siyasetimizi tüm Türkiye ortak paydasında siyasetimizi yapıyoruz.  O yüzden AK Parti bir Türkiye partisidir. AK Parti Türkiye’nin teminatıdır, birliğin, beraberliğin ve kardeşliğinin teminatıdır ve öyle olmaya devam edecektir.”

YENİ KADROLARLA YOLA DEVAM EDİLECEK

“Ak Parti, bir statüko partisi değildir,  Ak Parti değişimci bir partidir. Sürekli kendisini yenileyen, değişim içerisinde olan bir partidir. O nedenle geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanımızın açıkladığı gibi kongre sürecini başlatarak, kongre sürecini tamamlayarak, yenilenerek milletimizin karşısına çıkacağız. Hem Gaziantep’te hem de Türkiye’de milletimizin Ak Parti’den beklediği tüm yenilik ve değişimi, milletimizin belirlediği rotada kendimizi yenileyerek yola devam edeceğiz. Kongre sürecinin de partimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah Gaziantep’te de bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde daha büyük bir dinamizm ve başarıyla taçlandıracaktır. Teşkilatlarımıza ve sizlere güveniyoruz.”

YARGI REFORMU MECLİS GÜNDEMİNE GELECEK

“Reformlarımızı önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz. Yargı Reformu kamuoyu ile paylaşıldı, meclis açıldığında ilk konu olarak geleceğini umut ediyoruz. Vatandaşlarımızın daha fazla düşünce ve ifade özgürlüğünü genişleten, adaleti teşkil eden olumlu gelişmeleri hep beraber takip edeceğiz. İyi bir netice alacağımıza inanıyorum. Gaziantep, Türkiye ekonomisine yön veren önemli bir şehirdir. Bugün 150 fabrikasını açarak, istihdam oluşturan, birlik ve beraberliğe katkı sunan bir şehirdir.  Gaziantep’in büyümesine katkı sağlayan herkese teşekkür ederim” diyerek sözlerini noktaladı.

A.DUMAN

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.