Hava Durumu

Altınoğlu Grup’tan fuayeye davet

Altınoğlu Grup tarafından Gaziantep Primemall Alışveriş Merkezi’nde fuaye düzenleniyor. 4 marka ve 44 model derin dondurucularıyla Gaziantep halkına hizmet veren Altınoğlu Grup, çeşitli, farklı desenler ve uygun fiyatlı ürünlerle Gaziantepli hemşerilerini fuayeye bekliyor. 1 Ağustos 2019’da başlayan fuaye 10 ağustos 2019 tarihine kadar sürecek.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2019 19:31
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2019 20:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Altınoğlu Grup’tan fuayeye davet

1970’li yıllardan beri Gaziantepli hemşerilerine hizmet veren Altınoğlu Grup, Gaziantep Primemall Alışveriş Merkezi’nde fuaye düzenleniyor. 4 marka ve 44 modeli aynı çatı altına toplayan Altınoğlu Grup , Türkiye ve dünya genelinde tanınmış olan Uğur Derin Dondurucu, Vestel, Regal ve Simfer gibi markaları hizmete sunuyor. Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla vatandaşın derin dondurucu ihtiyacını gidermek için düzenlenen fuaye, 1 Ağustos 2019’da başlayıp 10 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

Gaziantep Halkı Davetlidir…

Altınoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı İslam Özaltın “ Bu etkinlikle Gaziantepli hemşerilerimize,  Kurban Bayramı’nda ki derin dondurucu ihtiyaçlarını gidermeyi amaçlıyoruz. 4 marka ve 44 model olarak Primemall AVM’de bir fuaye gerçekleştiriyoruz. Bütün ürünlerimizi buraya getirerek hemşerilerimizin huzuruna sunuyoruz. Gaziantep halkının burada derin dondurucu alımlarını kolaylaştırmak için ürünleri çeşitli, farklı desenler ve uygun fiyatlarla bir araya getiriyoruz. Gaziantep halkını düzenlemiş olduğumuz bu etkinliğe davet ediyoruz.”

“Primemall’a Özel Yüzde 11 Ek İndirim”

Özaltın , “Etkinlik 1 Ağustos tarihinden başlayıp 10 Ağustos tarihine kadar yapılacaktı fakat Primemall AVM’yle görüşmelerimiz devam ediyor. Görüşmeler neticesinde Kurban Bayram’ında da Gaziantep halkına hizmet vereceğiz. 10 veya 14 günlük bir fuaye alanı düzenliyoruz.  Şu anda bizim hazırlamış olduğumuz fiyat listelerinde Gaziantep Primemall Alışveriş Merkezi’ne özel yüzde 11 ek indirimle geldik.”

“Durmak Yok”

Beyaz eşyalarda 30 Hazirandan itibaren uygulanmaya başlayan ÖTV oranında yapılan indirimler işlerimizi olumsuz etkiledi ama durmak yok diyen Özaltın, “Gaziantep’te farklı bölgeler de bulunan toplamda 12 tane mağazamız bulunmaktadır. Sonuçta bizim mağazalarımızda bir istihdam söz konusu olduğundan durmamamız lazım.  Devletimiz ÖTV’yi durdursa da biz üzerime düşen görevleri yerine getiriyoruz. Gerekirse marjlarımızı düşük fiyatlara çekerek Gaziantep halkına hizmet edeceğiz. Zaten en büyük hizmetimiz ise Gaziantep Primemall Alışveriş Merkezi’nde olmamızdır. ÖTV indirimlerinden dolayı işlerimizde bir düşüş bulunuyor. Bizde böyle etkinlikler düzenleyerek işlerimiz toparlamaya çalışıyoruz.”

4 Marka 44 Model Aynı Çatı Altında…

Özaltın, “Derin dondurucularımız ise 4 marka ve 44 modelden oluşmaktadır. Markalar ise dünyaca tanınmış Uğur Derin Dondurucu, Vestel ve yine Vestel Grubu’na bağlı Regal, son olarak da Simfer gibi markalar hem Türkiye’ de hem de Dünya’da kendini kanıtlamışlardır. Bizim hizmetimizin ayrıcalığı ise 44 tane modeli aynı çatı altında toplamaktır. Gaziantep’te başka bir müessese de bulunmamaktır. Bizde bu 44 modeli bir araya getirerek Gaziantepli hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz. Hem ürünlerimizi hem ürünlerinden özelliklerini hem de uygun fiyatları buraya gelip görebilirler” diyerek sözlerine son verdi.

Y.ANKAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.