Hava Durumu

Altınoğlu,13.mağazasını açtı…

Gaziantep halkına 42 yıldır en iyi şekilde hizmet veren Altınoğlu Grup, 13. Vestel Mağazasını Sankopark AVM’de açtı.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2020 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2020 20:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Altınoğlu,13.mağazasını açtı…

Gaziantep ekonomisine önemli katkılar sunan Altınoğlu Grup, 13. Vestel Mağazasını Sankopark AVM’de açtı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi düzenlenen açılışta konuşan Altınoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İslam Özaltın, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi Gaziantep’te 13.mağazamızı açmanın gururunu yaşıyoruz. Kent genelinde 13 farklı noktada 115 personelimiz ile Gaziantep halkına hizmet veriyoruz.”

“İSTİHDAM SAĞLIYORUZ”

Gaziantep ekonomisine katkı sağladıklarını söyleyen Özaltın, “Bizim amaç ve gayemiz yalnızca mağaza açmak değil, Gaziantep ekonomisine can vermek, istihdam yaratmaktır. Burada kazanç sağlamak amacını gütmüyoruz, önemli olan bu şehre istihdam yaratarak katkı sağlamaktır. Bu şehre hizmet etmek. Gaziantep genelinde şubelerimiz var, vatandaşlarımız hemen her bölgede mağazalarımıza ulaşabilirler. Ev yaşamında ihtiyaç duyulan tüm ürünler, mağazalarımızda mevcut. Hem marka sayımız hem de ürün oranımız çok fazla. Gaziantep halkının ihtiyaç duyduğu tüm ürünleri mağazalarımızda bulabilirler.”

İLK ŞUBE SANKOPARK AVM’YE

Vestel Markasına değinen Özaltın, “Türkiye’de Vestel çok önemli bir konumda. Manisa’da bulunan bir fabrikada her üç saniyede bir yeni bir televizyon imal ediliyor. Sankopark AVM’de yeni mağazamızı açtık. Vatandaşlarımızın kolayca ulaşabilecekleri bir noktada bulunan ve her kesime hitap eden Sankopark AVM’yi bu nedenle tercih ettik. Başka hiçbir AVM’de Vestel Mağazası bulunmuyor, ilk ve tek olarak Sankopark AVM’de mağaza açmanın gururunu yaşıyoruz.”

DENEME SATIŞLARI BAŞLADI…

7 Mart itibariyle deneme satışlarımıza başladıklarını duyuran Özaltın, “Deneme satışlarının ardından resmi açılışımızı yapacağız. Deneme satışlarımıza özel birbirinden farklı 20-30 kalemde üründe düşük fiyatlardan satışa sunduk. Bu fiyatlardan faydalanmak isteyen tüketicilerimizi de Sankopark AVM’deki Vestel Mağazamıza bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.