Hava Durumu

Ankas evinde güldü 3 – 1

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gaziantep Ankasspor, ligin ikinci yarısının ilk haftasında evinde konuk ettiği Elbistanspor’u mağlup etti. 3 – 1

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2020 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2020 18:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Ankas evinde güldü 3 – 1

 

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gaziantep Ankasspor, ligin ikinci yarısının ilk haftasında evinde konuk ettiği Elbistanspor’u mağlup etti. 3 – 1

Gazikent stadyumunda oynanan mücadele de Bordo – Mavili ekip, geriye düşmesine rağmen sahadan galibiyetle ayrılarak ikinci yarıya 3 puanla başladı.

Gaziantep Ankasspor’u galibiyete taşıyan goller 40’ıncı dakikada Furkan Uncuer, 80’inci dakikada Muhammet Reşit Çelik ve 85’de Cafer Akpak’dan geldi. Bordo – mavili ekip elde ettiği galibiyetle puanını 29 yaparak ligde üçüncü sıraya yükseldi. Temsilcimiz, Adıyaman 1954 sporun puan kaybettiği haftada lider ile arasında ki farkı 6’ya düşürerek şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

MORAL OLDU

Devre arasını sürekli çalışarak geçirdiklerini söyleyen Gaziantep Ankasspor kulüp başkanı Alaettin Atalar, “Teknik ekibimiz ve futbolcularımız soğuk havaya rağmen antrenmanlarını aksatmadan devam ettirdiler. Kamp yapma fırsatımız olmadan ikinci yarıya hazırlandık ve aramızdan iki önemli futbolcumuzun ayrılması dengeleri sarssa da böyle bir atmosferde geriye düştüğümüz maçtan galibiyetle ayrılmak moral oldu. Bundan sonra önümüzde oynayacağımız 9 lig maçımız kaldı. İnşallah bunların tamamından da galibiyetlerle ayrılarak hedefimize ulaşırız” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.