Hava Durumu

“Artık daha güçlüyüz”

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, 2019-2020 Sezonunu değerlendirdi. Yeni sezona yönelik çalışmaları da anlatan Sumudica, “Artık daha güçlüyüz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2020 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2020 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Artık daha güçlüyüz”

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, yeni sezon ve transferlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Sumudica, "Öncelikle oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum. Sadece 6 ay içerisinde sistemi anladılar ve sahada ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Bu takımı hemen hemen sıfırdan kurdum. Herkes Gaziantep'e düşer diyordu. Ama biz güçlü bir aile ve takım olduk.”

“Daha iyisini yapmalıyız”

Açıklamalarını sürdüren Sumudica,  “Kiminle oynadığımızın bir önemi yoktu ve her zaman kazanmak istedik. O dönem düşme hattındaki mücadele sırasında Denizli'yi, Konya'yı ve Yeni Malatya'yı yenerken adil olduk ve işimize saygı duyduk. Allah bize yardım etti ve 8. olduk. Benim için bu başarının şampiyonluktan bir farkı yok. Önümüzdeki sezon daha iyisini yapmamız gerekiyor. Elbette daha zor olacak çünkü rakipler için artık daha tehlikeli bir takım olacağız” dedi.

HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.