Hava Durumu

Avukatlar miting düzenleyecek!

Avukatların ve Baroların seçim sisteminde değişiklik yapılmasını ön gören Avukatlık Yasa Değişikliğine tepkiler sürüyor. Geçtiğimiz hafta Gaziantep Barosu’nda başlatılan Onur Nöbeti’nin ardından yarın Eski Adliye Binası önünde Savunma Mitingi düzenleneceği duyuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2020 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2020 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Avukatlar miting düzenleyecek!

 

Baroların seçim sisteminde değişiklik yapılmasını ve çoklu baroları öngören Avukatlık Yasası Değişikliğine tepkiler dinmiyor. Türkiye genelinde Baro Başkanlarının Ankara’ya yürüyüşünün ardından Gaziantep’te miting kararı alındı.

“ESKİ ADLİYE ÖNÜNDE TOPLANACAKLAR”

Gaziantep Barosu’ndan yapılan duyuruda, “Savunma mitingine sen de katıl, savunmaya destek ol. Baroları böl, parçala, yönet ve savunmayı susturma projesine kalkan olmak için, bu projeyi asla kabul etmeyeceğimizi, sindirmeyeceğimizi ve hiçbir otoriteye teslim olmayacağımızı bir kez daha haykırmak için 30 Haziran Salı günü saat 12:30’da Gaziantep eski Adliye Binası önünde düzenleyeceğimiz ‘Savunma Mitingine’ tüm meslektaşlarımızı cübbeleriyle, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak katılmaya, savunmaya destek olmaya çağırıyoruz. Gün birlik olma günüdür. Bu davet bizim, bu davet hepimizin” ifadeleri yer aldı.

E.YILDIRIM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.