Hava Durumu

Başarılı İş Kadınlarının Adresi Sinosha

Geniş ürün gamı ile kadınların vazgeçilmezi olan Sinosha, en iyi arkadaşınız olarak her anınızda size eşlik ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2019 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2019 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Başarılı İş Kadınlarının Adresi Sinosha

En kurtarıcı en canlı ve en farklı renkleriyle günün her saatinde Sinosha yanınızda… Kendinden emin duruşuyla sizi özel hissettirecek marka hakkında konuşan Sinosha Kurucu Ortağı Sinem Biçer Geniş “Güzelliğini gülümsemesinden alan kadınların kalite standartlarına uygun hazırlanan ürün gamımız ile vazgeçilmezler arasında yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Kendinden emin duruşu ve renk seçenekleri ile sizleri Sinosha dünyasında büyülü bir yolculuğa çıkarıyoruz” dedi.

Gün boyu tazelenmiş hissi

Yenilikçi ve gelişen teknolojiyi takip eden Sinosha ile kaliteli kozmetik ürünü sunmanın en büyük hedefleri olduğunu vurgulayan Sinem Biçer Geniş sözlerine şunları ekledi: “Ürün kullanımında en çok dikkat edilen ve tercih edilen özellik, cildi ağırlaştırmayan ürünler. Sinosha’da bu noktadan hareketle ürün gamına özen gösterdik. Geliştirdiğimiz ürün gamı ile gün boyu kalıcılık hissinden uzaklaşmama önceliğinde olduk. Sinosha, kendinden emin duruşu, renk seçenekleri ve en şık ambalajlarıyla artık sizlerle”

Amerika, Rusya, Orta Doğu ve Arap Ülkelerinde faaliyet göstermek için tasarlanan Sinosha’nın ürün gamını yakından takip etmek için; https://www.sinosha.com/adresini inceleyebilir, sinoshabeauty Instagram hesabını takip edebilirsiniz. Geniş ürün gamı ile yakından tanışmak için ise Next Level Harvey Nichols’ı ziyaret edebilirsiniz…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.