Hava Durumu

Beykent mahallesinde yollar asfaltlanıyor

Şehitkamil Belediyesi, Beykent Mahallesinde yeni imara açılan bölgelerde yürütülen yol açma ve alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, asfalt dökümüne başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2020 02:12
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2020 03:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Beykent mahallesinde yollar asfaltlanıyor

Şehitkamil Belediyesi tarafından Beykent Mahallesinde yol açma ve altyapı çalışmalarının tamamlandığı noktalarda başlatılan kapsamlı asfaltlama çalışması devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin hummalı çalışmaları kısa sürede tamamlanacak ve yeni, modern yollar vatandaşın hizmetine sunulacak.

 

Asfalt çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu dile getiren Beykent Mahalle Muhtarı Bülent Ertenlice, “Mahallemiz hızla büyüyen ve gelişen bir mahalle konumunda olmasından dolayı, yeni imara açılan bölgelerde Şehitkamil Belediyemiz tarafından daha önce yol açma çalışmaları yapıldı. Açılan yollarda alt yapı çalışmalarının da tamamlanmasının ardından, Şehitkamil Belediyemiz tarafından asfaltlama çalışmaları başlatıldı. Bu bölgemizde ikamet eden vatandaşlarımızın yol sorunu çözüldü. Şehitkamil Belediyemiz tarafından mahallemize çok güzel hizmetler yapılıyor. Mahalle sakinlerimizde yapılan hizmetlerden oldukça memnun. Mahallemize yapılan her türlü hizmetten dolayı emeği geçen başta Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu tür hizmetlerin de devamını diliyorum” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.