Hava Durumu

“Birinci önceliğimiz eğitim!”

Gaziantep Valisi Davut Gül başkanlığında, Şahinbey ve Şehitkamil İlçelerinde bulunan kamu alanları ile ilgili değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Vali Gül, Hayat Projesi ile imarsız bölgelerde kamulaştırılacak alanlarda eğitim, kültür, spor, sağlık ve sosyal alan ihtiyaçları yeni bir anlayış ile çözüme kavuşturulacağını belirtti. Vali Gül, “Birinci önceliğimiz eğitim” diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2020 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2020 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Birinci önceliğimiz eğitim!”

Türkiye’nin en büyük metropollerinden olan Gaziantep’te, çarpık kentleşme hat safhada. Kent genelinde plansız yapılaşmanın neden olduğu çarpık yapılaşma nedeniyle pek çok mahallede sosyal, kültür, spor, sağlık ve eğitim alanları bulunmuyor. Bu sorunun çözümü için Gaziantep Valiliği harekete geçerek Hayat Projesi’ni başlattı.

ÇOCUKLAR İÇİN BAŞLATILDI

Geçtiğimiz hafta sonu Gaziantep Valisi Davut Gül başkanlığında bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Çocukların daha rahat ortamlarda eğitim ve öğretimlerine devam edebilmeleri için Şehitkâmil ve Şahinbey İlçelerimizdeki kamu alanları ilgili konuların görüşüldüğü değerlendirme toplantısında, Hayat Projesi’nin detayları konuşuldu.

HAYAT PROJESİ İLE SORUNLAR ÇÖZÜMLENECEK

Gaziantep Valisi Davut Gül, “Başlatacağımız HAYAT projesiyle imarsız alanlarda kamulaştıracağımız 15-25 bin metrekare alanda; eğitim, kültür, spor, sağlık ve sosyal ihtiyaçları yeni bir anlayışla çözüme kavuşturacağız” diye konuştu.

Y.ANKAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.