Hava Durumu

“Birlikte görelim!”

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci’ye tepki gösterdi. Özkeçeci’nin AK Parti’nin oylarının düşmediğini ve algı yaratıldığına dair söylemlerini eleştiren Hocaoğlu, “Sayın Özkeçeci siz sahada olduğunuzu ve oy kaybetmediğinizi söylüyorsun; sanırım siz kendi fabrikanızın sahasında geziyorsunuz. buyurun çarşıyı, pazarı birlikte gezelim. İYİ Partinin yükselişini ve AKP’nin eriyişini görelim” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2021 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2021 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Birlikte görelim!”

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, son dönemlerde yapılan anketlerde AK Parti’nin oylarının düşüşte olduğuna yönelik sonuçları değerlendirdi. Özkeçeci, değerlendirmesinde AK Parti’nin oylarının düşmediğini, bu yönde algı yaratıldığını söyledi.

“HODRİ MEYDAN”

Özkeçeci’nin bu açıklamalarına İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu’ndan tepki gecikmedi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Hocaoğlu, “Sayın Özkeçeci siz sahada olduğunuzu ve oy kaybetmediğinizi söylüyorsun; sanırım siz kendi fabrikanızın sahasında geziyorsunuz. Biz çarşıda, pazarda, tarlada, düğünde, cenazedeyiz. Hodri meydan buyurun çarşıyı, pazarı birlikte gezelim. İYİ Partinin yükselişini ve AKP’nin eriyişini görelim. Ben iddiamın arkasındayım, ilk seçim Gaziantep’te İYİ parti 1. Parti olmaz ise istifa edeceğim” ifadelerini kullandı.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.