Hava Durumu

“Bu ayki maaşını alacak mı?”

Fatma Şahin’in Gaziantep’e hizmet için Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu hatırlatan Hurşit Yıldırım, “ Ama kendisi İstanbul’da Binali Yıldırım için çalıştığını beyan ediyor. O halde Gaziantep’e hizmet için aldığı maaşını bu ay alacak mı?” şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2019 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2019 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Bu ayki maaşını alacak mı?”

Fatma Şahin’in Gaziantep’e hizmet için Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu hatırlatan Hurşit Yıldırım, “ Ama kendisi İstanbul’da Binali Yıldırım için çalıştığını beyan ediyor. O halde Gaziantep’e hizmet için aldığı maaşını bu ay alacak mı?” şeklinde konuştu.

Şehitkamil Belediye Meclisi eski Üyesi Hurşit Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in İstanbul’da seçim çalışması yapmasını eleştirdi.

Şahin’in İstanbul’da seçim çalışması yaptığını ve bunu basın yoluyla beyan ettiğini hatırlatan Yıldırım, “ Sayın Şahin, İstanbul’da Binali Yıldırım için seçim çalışması yapmaya gidiyor, bunu da basında beyan ediyor. Kimsenin de sesi çıkmıyor.  Kimseden ses çıkmayınca kendimi bu açıklamayı yapmak zorunda hissettim.” dedi.

PARTİ ROZETİNİ ÇIKARMADI MI?

Belediye başkanlarının “Şehr-i Emin” olarak anıldığını hatırlatan Yıldırım, “ Seçim dönemlerinde belediye başkanları seçildikleri takdirde, parti rozetini çıkaracaklarını, bütün şehrin başkanı olacaklarını ifade ederler. Ancak Sayın Şahin, rozeti çıkarmadığı gibi, şehrini bırakıp İstanbul’da Ak Parti adayı Binali Yıldırım için çalışmaya gidiyor. Bunu da basında bir marifetmiş gibi deklare ediyor.

Sayın Fatma Şahin, Gaziantep’e hizmet etmek için Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Gaziantep’e hizmet etmesi için başkanlık maaşı alıyor. Ancak son bir haftadır, hizmet edeceği şehri bırakıp, İstanbul’a seçim için gidiyor. Peki bu bir haftasını Binali Yıldırım için çalıştıysa, Gaziantep’e hizmet için geçirmediyse maaşını nasıl alacak? Sayın Şahin, bu maaşı hak etti mi?”dedi.

“GAZİANTEP DIŞINDA HERŞEYE BAKAN BAŞKAN”

Fatma Şahin’in Gaziantep dışında her konu ile ilgilendiğini ileri süren Yıldırım, “ Sayın Bakan Başkan, bir Gaziantep’e bakmıyor. Bir bakıyorsunuz İstanbul’da seçim çalışmasında, bir bakıyorsunuz Filistin’de iftar yemeği veriyor. Bayramda 10 dakikalık yağışla şehir alt üst oldu. Suriyeliler için halk feryat ediyor. Sayın Bakan Başkan, Gaziantep dışında her şeye bakıyor, bir Gaziantep’e bakmıyor.” şeklinde konuştu.

“SAYIN ŞAHİN, İMAMA HİÇ DEĞİNMİYOR”

Bayram namazında kendini bilmez bir imamla Gaziantep’in ülke gündemine oturduğunu hatırlatan Yıldırım, “ İstanbul’da seçim çalışmasında olan Sayın Fatma Şahin’den bu konuda en ufak bir açıklama duyamadık. Her konuda açıklama yapan Sayın Şahin, bu konuda neden sessiz kalıyor? Kurtuluş Savaşı’nın meşalesini yakan bir şehirde Kurtuluş Savaşı’na dil uzatılmasına nasıl müdahale etmiyor. Bu imamı Gaziantep’te istemiyoruz bile diyemiyor.

Bir imam çıktı, Şanlı Savunmamızda verdiğimiz 6 bin 317 şehidin kemiklerini sızlattı. Bu topraklar için dökülen kanları hafife aldı. Kurtuluş Savaşımıza dil uzattı. Bu “şehrin emin-i” ise İstanbul’da seçim çalışmasında. “ sözleri ile tepkisini dile getirdi.

(S.ÖZTÜRK)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.