Hava Durumu

Bu gidişle daha çok kuyruk olacak

Türk Lirasındaki değer kaybı sürerken, başta akaryakıt olmak üzere tüm ürün ve hizmetlere gelen zamlar, vatandaşın cebini zorluyor. Geçtiğimiz gün gece yarısından geçerli olmak üzere Benzinin litre fiyatına 1 lira 2 kuruş, motorinin litre fiyatına 1 lira 6 kuruş ve LPG'nin litre fiyatına 65 kuruş zam geldi. Zam haberini duyan Gaziantepli vatandaşlar, ülke genelinde olduğu gibi akaryakıt istasyonlarına akın etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2021 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2021 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Bu gidişle daha çok kuyruk olacak

 

 

Türkiye'de pandemi ve döviz krizine paralel olarak artan hayat pahalılığı, vatandaşın yaşamını olumsuz etkiledi. 2019 yılında yaşanan gıda enflasyonu sonrası tanzim satış noktalarında ucuz sebze-meyve almak için kuyruğa giren vatandaş, iki yılın ardından art arda gelen zamlara yakalanmamak için petrol istasyonlarında kuyruğa giriyor.

PETROL İSTASYONLARI DOLDU TAŞTI!

Geçtiğimiz hafta sonu benzine 52 kuruş, motorine ise 50 kuruşluk zam yapılmıştı.  Pompaya yansıyan fiyatlar sonrası benzin ve motorinin litre fiyatı 9 lira seviyesine yükselmiş, Gaziantep'te binlerce vatandaş, petrol istasyonlarına akın ederek, zamlı tarife öncesi araçlarına yakıt almıştı.

Geçtiğimiz hafta sonu gelen zammın ardından benzin, motorin ve LPG fiyatlarına bir kez daha zam geldi. Bu zamana kadar uygulanan en yüksek zam oranı olarak nitelendirilen zam ile Benzinin litre fiyatına 1 lira 2 kuruş, motorinin litre fiyatına 1 lira 6 kuruş ve LPG'nin litre fiyatına 65 kuruş zam geldi.

Bu zam ile birlikte benzin ve motorin fiyatları 10 lira seviyesine ulaştı.

ZAM KUYRUĞU YENİDEN!

Kentin pek çok noktasında bulunan akaryakıt istasyonlarında karşılaşılan manzara, zam yağmurunun neden olduğu sıkıntıları bir kez daha gözler önüne serdi. Vatandaşlar, zam yağmuru öncesinde günü kurtarabilmek için önlem almaya gayret ediyor.  Zam yağmuru ile karşı karşıya kaldıklarını belirten vatandaşlar, gelen zamlara artık bir dur denilmesi gerektiğini söyledi.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.