Hava Durumu

Büyükşehir’de eğitimler sürüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, yeni tip korona virüsü (COVID-19) Salgını döneminde girilen yeni normallerle beraber açılan düğün salonlarına sosyal mesafe, servis ve hijyen eğitimleri verildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2020 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2020 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Büyükşehir’de eğitimler sürüyor

 

 

Dünyayı ve Türkiye’yi kısa sürede etkisi altına alan korona Virüse karşı verilen ulusal mücadelenin yeni safhası olan yeni normalleşme sürecinde düğün salonları 3 aylık aranın ardından 1 Temmuz’da kapılarını açıyor. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Gaziantep Düğün Salonları İşletmecileri Derneği Başkanı Ali Kemal Şahin arasında imzalanan protokol kapsamında Sağlık Bakanlığı’nca belirlenen "Nikah ve Düğünlerde alınması gereken önlemler” hakkında bilgilendirilmelerle sosyal mesafe, servis ve hijyen eğitimleri verildi. Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda Gaziantep Düğün Salonları İşletmecileri Derneği’ne üye işletmelerde çalışan 300 kişinin katıldığı eğitimlerin sonunda ilgili konular dahilinde katılım belgeleri verilecek.

 

 

İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı’nca verilen eğitimleri, hijyen konusunda Büyükşehir Belediyesi iş yeri hekimi Dr. Kaya Avcı, servis ve sunum konusunda ise Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK) eğitmeni Abdullah Çelik tarafından yapıldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.