Hava Durumu

“Çalışan yönetimler kurulmalı”

Yıldırım’dan adaylık açıklaması

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2019 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2019 19:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Çalışan yönetimler kurulmalı”

31 Mart Yerel Seçimlerinde Türkiye genelinde CHP’nin çok büyük başarılara imza attığını belirten Hurşit Yıldırım, “Gönül isterdi ki Gaziantep’te de aynı sonuç alınsaydı. İnşallah Cumhuriyet Halk Partisi, diğer şehirlerde olduğu gibi Gaziantep’te de düzgün, çalışabilir yönetimler kurarak yoluna devam eder” diye konuştu.

31 Mart Yerel Seçimlerinin tamamlanmasının ardından CHP Şehitkamil Belediye Meclisi eski üyesi Hurşit Yıldırım, gazetemize değerlendirmelerde bulundu. Önümüzdeki aylarda yapılacak olan İl ve İlçe Başkanlıkları Kongrelerinde Şehitkamil İlçe Başkanlığı için aday olacağı öne sürülen Yıldırım, aday olma düşüncesinin şuan için olmadığını söyledi. Ancak görevden de hiçbir zaman kaçmayacağını dile getirdi.

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından CHP Gaziantep’te önümüzdeki aylarda yapılacak olan İl ve İlçe Başkanlık Kongreleri öncesi kulislerde hareketlilik başladı. Seçim sürecinde CHP Gaziantep İl ve İlçe Teşkilatlarında yaşanan yönetim değişiklikleri çalışmalarda aksaklıklara yol açarken, yeni dönemde İl ve İlçe Başkanlıklarına hangi isimlerin getirileceği tartışılmaya başlandı. Partililerden CHP Şehitkamil İlçe Başkanlığı konusunda Şehitkamil Belediye Meclisi eski üyesi Hurşit Yıldırım’a teklif götürüldüğü öğrenildi.

Kulislerde CHP Şehitkamil İlçe Başkanlığı için adı geçen Şehitkamil Belediye Meclis eski üyesi Hurşit Yıldırım, gazetemize açıklamalarda bulundu. Partililerden yoğun bir talep aldığını ifade eden Yıldırım, “Cumhuriyet Halk Partisi köklü bir partidir, partimizde verilen her görev kutsaldır. Cumhuriyet Halk Partisinin üyeliği, milletvekilliği, ilçe başkanlığı, il başkanlığı da kutsal görevlerdir. İnsanların en çok gurur duyduğu konu Cumhuriyet Halk Partisinde bir görev üstlenmektir. Şu andaki süreçte mevcut il ve ilçe başkanlarımız var. Bunlarda görmüş olduğumuz konu görevlerini yerlerine getiriyorlar. Konuşmak için erken ancak Şehitkamil İlçe Başkanlığı konusunda parti içerisinde görev alan arkadaşlarımızdan zaman zaman talepler geliyor. Her zaman şunu söylüyorum; partili isterse, meydana çıkılır. Bunun için erken olduğunu düşünüyorum.”

“GÖREVDEN KAÇMAM”

Sözlerini sürdüren Yıldırım, “Henüz delege tespiti yapılmamış, mevcut çalışan görevde olan arkadaşlarımız var, emek harcıyorlar. Son viraja girildiği zaman bir görev tevdi edilirse görevden kaçmayız. Düşüncem şudur ki, partimin daha iyi yerlere gelmesi için çalışmalıyız. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Türkiye genelinde Cumhuriyet Halk Partisi çok büyük başarılara imza attı. Gönül isterdi ki Gaziantep’te de aynı sonuç alınsaydı. Vatandaşların tercihi böyle imiş. 35 günlük bir seçim süreci yaşadık, bu dönemde vatandaşlarımız bizlere daha fazla çalışmamız gerektiği konusunda bir mesaj verdi. Bundan sonraki süreçte parti içi yarışlar için erken olduğunu düşünüyorum. Partiye zarar vermemek, mevcut yönetimlerin zarar görmemesi adına kongre süreçlerini bekleyeceğiz. İnşallah Cumhuriyet Halk Partisi, diğer şehirlerde olduğu gibi Gaziantep’te de düzgün, çalışabilir yönetimler kurarak yoluna devam eder” diye konuştu.

S.ÖZTÜRK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.