Hava Durumu

Çaylar şirketten değilmiş!

Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı 1.Birlşeim Toplantısında CHP’li meclis üyeleri, belediye personellerinin maaşlarından 25 TL çay ücreti kesintisi yapıldığı konusunu gündeme taşımıştı. Konuya ilişkin Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, personellerden böyle bir kesinti yapılmadığını söyleyerek, “Çaylar şirketten” yorumunda bulunmuştu. Şahin’in bu yorumuna karşın belediye personellerinden çay ücreti noktasında kesinti yapıldığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2020 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2020 20:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Çaylar şirketten değilmiş!

Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan personellerin maaşlarından aylık olarak 25 TL kesinti yapıldığı geçtiğimiz hafta yapılan Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında gündeme gelmişti. CHP’li meclis üyeleri tarafından gündeme taşınan konuya ilişkin Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, personellerden böyle bir kesinti yapılmadığını söyleyerek, “Çaylar şirketten” yorumunda bulunmuştu. Konuya ilişkin elde edilen bilgilere göre Büyükşehir Belediyesi’nde artan çay maliyetlerinin dengelenebilmesi için personele aylık 20 TL karşılığında çay fişi verildiği, daha sonrasında ise bu sistemden vazgeçilerek personellerin maaşında 25 TL kesinti yapıldığı öğrenildi.

ÖNCE YEMEK, SONRA ÇAY

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde görev alan belediye personellerinden aylık 25 TL değerinde çay parası kesintisi yapıldığı öğrenildi. Daha önce belediye çalışanlarından aylık 330 TL yemek ücreti kesintisi yapıldığına dair iddialarla gündeme gelen Büyükşehir Belediyesi,  bu kez de çay ücreti kesintisi ise gündeme geldi.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.