Hava Durumu

CHP toplantısına katılmayın mı dendi?

CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gaziantep’te düzenleyeceği toplantıya katılım sağlanmaması yönünde baskı yapıldığı iddialarına tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2021 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2021 19:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
CHP toplantısına katılmayın mı dendi?

Sosyal Medya hesaplarından yaşananlara tepki gösteren CHP Gaziantep İl Başkanı Uçar, “Basında ve sosyal medyada bazı kişi ve çevrelerin Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun dost ve kardeş kentimiz Şanlıurfa ziyareti öncesinde şehrimizde gerçekleştirmeyi planladığımız Şanlıurfalı Hemşehri Dernekleri toplantısına katılım sağlanmaması için yurttaşlarımıza çeşitli yöntemlerle baskı yapmaya çalıştıkları yönünde bilgiler alınmıştır.

Bu kişiler her kimler ise; Ulu Önder Atatürk’ün Cumhuriyet devrimi ile padişahın kulluğundan özgür yurttaşlığa yükselttiği insanları hala kendilerinin kulu kölesi olarak görmektedirler.” dedi.

Uçar, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Feodal düşünceyi zihinlerinden atamamış bu kimseler, özgür bireylerin emir kulları olmadığını, hiçbir yurttaşımızın iradesine ipotek koyamayacaklarını ilk seçimde göreceklerdir.

Şanlıurfalı hemşerilerimiz bu haddini bilmeyen kişilerin baskı ve zorlamaları karşısında gereken dersi ilerleyen günlerde gerçekleştirmeyi planladığımız toplantıda vereceğine inanıyorum.

Ayrıca bu girişimler, iktidarın nasıl bir çaresizlik içerisinde olduğunu çok açık bir şekilde gösteriyor. 

Oylarının her geçen gün eridiğini gören iktidar mensupları çareyi yurttaşlarımıza baskı yapmakta bulmuş. Milletimiz bu kendini bilmezlere cüretlerinin karşılığını sandıkta verecek. İlk genel seçimlerde kimin efendi kimin kul olduğu anlaşılacaktır.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.