Hava Durumu

CHP’de hiç mi iş adamı yok?

CHP Gaziantep İl Kongresi’nde bir konuşma gerçekleştiren Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan, partililere tepki gösterdi. Doğan, küçük bir ilçe belediyesi olmalarına rağmen başarılı işler yaptıklarını, sosyal çalışmaların yanı sıra öğrencilere burs verdiklerini ancak partili iş adamlarından destek alamadıklarını belirterek, “Bizim partimizin içinde hiç mi iş adamı yok. Hiç mi imkanları yerinde olan yok?” diye sordu.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2020 19:44
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2020 21:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
CHP’de hiç mi iş adamı yok?

Kongrede bir konuşma yapan Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan ise partililerden belediyelere yeterince destek gelmediğini söyledi. Doğan, “Bu salonda bulunan arkadaşlarımız zannediyorsam bu Antep’in çok başarılı olduğunu düşünüyor. Gaziantep, iki tane milletvekili, iki tane belediye başkanına sahip. Bir tanesi Araban 30 bin nüfusu var. Bir tanesi Karkamış, 10 bin nüfusu var. Ama Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeler Birliği’nin yüzde 72’sine sahip olan belediye bütçesini almış bir yer. Gaziantep’in payına düşen Araban 30 bin nüfuslu yer ve 10 bin nüfuslu yer. Peki Şahinbey’in torunlarına yakışıyor mu bu Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi olan yere iki tane belediye. Ben yakışıyor zannetmiyorum. Bunu yaparken diğer arkadaşlarımıza şunu söylüyorum. Hep genel merkezi, milletvekillerini eleştiriyorlar. Bizim partimizin içinde hiç mi iş adamı yok. Hiç mi imkanları yerinde olan yok. Biri de gelip, Araban Belediye Başkanına “Başkanım benim imkanlarım böyle, ben bu sene hayır yapacağım. Gelin ben bu imkanları sizin ilçenizde yapayım” dedi mi? Bana da demedi.”

“TABANA SAHİP ÇIKAMAZSAK, DEVRİMİZ UZUN SÜRMEZ”

Sözlerini sürdüren Doğan, “Kız çocuklarına burs veriyoruz, kendi imkanlarımızla. İş adamlarından resmen dileniyorum ben. Bir tane arkadaşım “Ben Cumhuriyet Halk Partiliyim sizi de takdir ediyorum. Başkanım kazandınız. Şu da benim size yardımım olsun” diyen oldu mu? Olmadı. Birçok Başarılı işlere imza attık. Küçük belediye olmamıza rağmen, hanginiz sosyal medyada paylaştınız bunu? Siz eğer paylaşmazsanız, biz sesimizi yükseltmezsek Cumhuriyet Halk Partisi belediyelerinin başarını Gaziantep nasıl duyacak. Çok küçük bir ilçedeyiz ama biz çok şey başardık. 2023 bizim yılımız olacak. Ama tabanda belediyeleri almazsak, biz tabana sahip çıkamazsak bizim devrimiz çok da uzun sürmez. Bu devletin bizim yönetimimize ihtiyacı var. Çünkü biz örgüt olarak bütün kademelerimizle bu ülkeyi yönetmeye talibiz. Çok daha iyisini de yapacağıma inanıyorum” dedi.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.