Hava Durumu

CHP’de yeni kadrolar aranıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkezi Yürütme Kurulu kararıyla CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, 9 İlçe Başkanı, İl ve İlçe Yönetimleri görevden alınmıştı. Kentte şok etkisi yaratan kararın ardından geçen 38 günlük süreçte İl ve İlçe yönetimlerine atama yapılmazken, 2021 yılı Ocak ayında İl ve ilçe yönetimlerine atama yapılması için görüşmelere başlanacağı ileri sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2020 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2020 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
CHP’de yeni kadrolar aranıyor

Geçtiğimiz Kasım ayında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkezi Yürütme Kurulu (MYK) kararı ile Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, 9 İlçe Başkanı, il ve ilçe yönetimleri görevden alınmıştı. Aradan geçen bir aylık süreçte CHP Genel Merkezi tarafından Gaziantep İl Başkanlığı ve İlçe Başkanlıklarına herhangi bir atama yapılmadı. Görevden almaların üzerinden bir ay geçti. CHP Genel Merkezi’nin bu defa sorunlara köklü çözüm için atama konusunda aceleci olmadığı, 2021 yılı Ocak ayında il ve ilçe yönetimler için görüşmelere başlanacağı iddia edildi.

OCAK AYI BEKLENİYOR

Kulislerden elde edilen bilgilere göre, mecliste süregelen bütçe görüşmeleri nedeniyle CHP Genel Merkezinde görevli tüm vekillerin, mecliste olduğu bu nedenle kente yönelik çalışmalara ara verildiği ifade edildi. Gaziantep için planlanan yeni atamaların ise Ocak ayı içerisinde yapılmasının beklendiği belirtildi.

YENİ YAPILANMA İÇİN KOLLAR SIVANDI

Gaziantep İl ve İlçe Yönetimlerine yapılacak atamalarla ilgili kimse ile görüşme yapılmadığı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın bu yönde hiçbir isme randevu vermediği kaydedildi. Gaziantep’te yeni bir yapılanmanın hedeflendiği, bu noktada bir eylem ve çalışma planı doğrultusunda il ve ilçelere atamaların yapılacağı belirtildi. Kişisel değil, parti odaklı siyaset yapacak kadroların oluşumu için görüşmelere başlanılması bekleniyor.

F.ÇENGEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.