Hava Durumu

CHP’li meclis üyeleri gözaltına alındı…

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik  başlatılan operasyonda aralarında HDP İl Başkanı ile 2 muhtarın da bulunduğu 33 kişi hakkında gözaltına alınmıştı. Başlatılan operasyonda CHP Şahinbey Meclis üyesi Hurşit Besle ve CHP Şehitkamil Meclis üyesi Adnan Erol’un da gözaltına alındığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2020 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2020 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
CHP’li meclis üyeleri gözaltına alındı…

 

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik başlatılan operasyonda aralarında HDP İl Başkanı ile 2 muhtarın da bulunduğu 33 kişi hakkında gözaltına alınmıştı. Yapılan operasyon kapsamında CHP Şahinbey Meclis üyesi Hurşit Besle ve CHP Şehitkamil Meclis üyesi Adnan Erol’un da gözaltına alındığı öğrenildi.

MECLİS ÜYELERİ NEDEN GÖZALTINDA?

Meclis üyelerinin gözaltına alınması parti içinde tartışma yarattı. CHP Gaziantep İl Eski Yöneticisi Ali Kılıç, ateş püskürdü. Kılıç, “Partimizin kurumsal kimliğini ayaklar altına alıp karar verenlerin Allah belasını versin bu örgüt hesabını sorar size hiç merak etmeyin. İrfan Kaplan, Bayram Yılmazkaya ve Lütfü Demir devşirme aday ettiğiniz meclis üyesi dökülüyor. Soruştur bakalım! Şu an nerde? Neden gözaltında?” diye sordu.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.