Hava Durumu

Çimento Fabrikası, çekim merkezi olacak

Kentin en eski fabrikalarından olan Limak Çimento Fabrikası arazisi ile ilgili imar revizyon planı tamamlandı. Plan kapsamında kentin yeni çekim merkezlerinden biri olacak olan çimento farbrikası arazisi ile ilgili 30 Temmuz Cuma günü Limak Holding üst düzey yöneticilerinin katılımıyla basın toplantısı düzenlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2021 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2021 18:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Çimento Fabrikası, çekim merkezi olacak

Gaziantep’te bulunan Limak Çimento Fabrikası arazisinde imar revizyon planı tamamlandı. Söz konusu gelişmenin ardından Limak Holding üst düzey yöneticilerinin katılımıyla basın toplantısı düzenlenecek. Toplantıda, kentin yeni çekim merkezi olması planlanan arazi ile ilgili bilgilendirme yapılacak.

FABRİKA KİLİS’E TAŞINDI…

Limak Holdingten yapılan yazılı açıklamada, “1961 yılından bu yana Gaziantep’te faaliyetlerini sürdüren; şehrin ekonomik, sosyal ve çevresel gelişimi göz önünde bulundurularak kısa bir süre önce Kilis’e taşınan Limak Çimento Fabrikası arazisinin imar revizyonunu tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

Faaliyetini sürdürdüğü tüm bölgelerde ekonomik kalkınmaya ve istihdam oluşturulmasına katkı sunmakla kalmayan aynı zamanda sosyal ve çevresel gelişimi de destekleyen Limak Holding olarak bu araziyi yeni çekim merkezi olarak şehrimize kazandırmayı amaçlıyoruz” ifadeleri yer aldı.

 HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.