Hava Durumu

Çimento sıkıntısı çözüme kavuştu…

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım ve Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, ÇİMKO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’na ziyarette bulundu. Toplantıda İnşaat sektöründe yaşanan çimento temini sıkıntısı masaya yatırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2020 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2020 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Çimento sıkıntısı çözüme kavuştu…

Son dönemlerde inşaat sektöründe yaşanan çimento sıkıntısı gündemde idi. İnşaat sektöründe yaşanan sıkıntının çözümü için harekete geçen Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım ve İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, ÇİMKO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’na ziyarette bulundu.

Ziyareti aktaran GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, “Son dönemde inşaat sektörünün çimento temini ile ilgili yaşadığı sıkıntıları görüşmek üzere Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa ile ÇİMKO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Adil Konukoğlu’nu ziyaret ettik.”

KONUKOĞLU TALİMAT VERDİ

Açıklamalarını sürdüren Yıldırım, “ÇİMKO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Torbalı çimentoda herhangi bir sınırlama olmadan teminin devam edeceğini söyleyerek ilgili işletme sorumlularına sınırlama olmadan dileyene dilediği kadar torbalı çimento temini yapılacağının talimatını verdi. Beton temini ile ilgili planlamanın da yeniden gözden geçirileceği ve hızlandırılacağı sözünü verdi. Sayın Konukoğlu’na destekleri için Gaziantep inşaat sektörü adına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

F.ÇENGEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.