Hava Durumu

“Cumhur İttifakı dönemi kapandı!”

Millet İttifakı üyesi siyasi partilerin Gaziantep İl Başkanları, istişare toplantısında bir araya geldi. CHP İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, İYİ Parti İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, DEVA Partisi İl Başkanı Ertuğrul Kaya, Gelecek Partisi İl Başkanı Bekir Öztekin, Saadet Partisi İl Müfettişi Hayri Kamalı, Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet İslam katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Tugay Arazisi, konut pahalılığı, hayat pahalılığı, trafik sorunu masaya yatırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2021 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2021 18:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Cumhur İttifakı dönemi kapandı!”

Muhalefet partilerinin Gaziantep İl Başkanları, istişarelerde bulunmak üzere bir araya geldi. CHP İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, İYİ Parti İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, DEVA Partisi İl Başkanı Ertuğrul Kaya, Gelecek Partisi İl Başkanı Bekir Öztekin, Saadet Partisi İl Müfettişi Hayri Kamalı, Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet İslam katıldı.

 “AYLIK OLARAK TOPLANIYORUZ”

Toplantıya ilişkin gazetemize açıklamalarda bulunan CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, “Millet İttifakı ve birleşenleri olarak aylık olarak toplantılar yapıyoruz. İl başkanları olarak kente yönelik değerlendirmeler ve sorunlarını görüştük. Toplantıda, Tugay Arazisi, konut pahalılığı, hayat pahalılığı, trafik sorunu masaya yatırıldı. Olası bir erken seçim noktasında son karar Genel Merkezlerden alınıyor. Bizler İl Başkanları olarak olumlu görüşlerimizi bildiriyoruz. Doğru Parti ve Demokrat Parti İl Başkanları toplantıya mazeretleri nedeniyle katılamadı” diye konuştu.

“MİLLET İTTİFAKI DİMDİK AYAKTA”

İstişare toplantısında, kentin sorunları masaya yatırıldı. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, “Gaziantep'te millet ittifakı dimdik ayakta. Değerli il başkanı arkadaşlarımızla güzel bir istişare oldu. Cumhur ittifakı dönemi kapanmıştır” ifadelerini kullandı.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.