Hava Durumu

Denetimler sürüyor!

Gaziantep’te Kontrollü Normalleşme süreci kapsamında haftanın her günü çeşitli denetimler gerçekleştiriliyor. Gaziantep Valisi Davut Gül, KÜSGET Sanayi Sitesi, Gaziantep OSB, Deniz Semt Pazarı ve Ordu Caddesi’nde sahada yürütülen denetim faaliyetlerine katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2021 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2021 18:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Denetimler sürüyor!

Normalleşme Süreci’nin başladığı Gaziantep’te, Dinamik Denetim Modeli uygulanmaya devam ediyor. Hafta içi uygulanmaya başlanan denetim çalışmaları kapsamında Gaziantep Valisi Davut Gül ve kent protokolü sahaya indi. Gaziantep Valisi Davut Gül, KÜSGET Sanayi Sitesi, Gaziantep OSB, Deniz Semt Pazarı ve Ordu Caddesi’nde sahada yürütülen denetim faaliyetlerine katılarak vatandaşlara, Kontrollü Normalleşme Sürecini anlattı.

“SÜRECİN SÜRDÜRÜLEBİLİR OLMASINI İSTİYORUZ”

Denetim faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Gaziantep Valisi Davut Gül, “Dinamik denetim modeli ile Gaziantep'te binlerce personelimiz denetim yapıyor. Bizler de kaymakamlarımızla, belediye başkanlarımızla, oda başkanlarımızla, kamu kurum ve kuruluşlarının personelleri ile denetimleri gerçekleştiriyoruz. İsteğimiz bu sürecin sürdürülebilir olması. Gaziantep sarı kategoride bunun maviye düşmesini istiyoruz. Tedbirleri elden bırakır rehavete kapılırsak kazanımlarımızı kaybederiz. Onun için bunu her bir vatandaşımıza tek tek anlatacağız " diye konuştu.

E.YILDIRIM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.