Hava Durumu

DEVA, teşkilatlanıyor…

Yeni kurulan DEVA Partisi’nde Şahinbey ve Şehitkamil İlçe Başkanlarının tespit edilmesi, bazı ilçelerde kongre tarihlerinin netleşmesi ile birlikte teşkilatlanma çalışmaları hız kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2020 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2020 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
DEVA, teşkilatlanıyor…

Ali Babacan önderliğinde kurulan Deva Partisi’nde teşkilatlanma çalışmaları devam ediyor. Gaziantep’te de Kurucu İl Başkanı Avukat Ertuğrul Kaya önderliğinde teşkilatlanma çalışmalarına hız veren DEVA Partisi’nde Şahinbey ve Şehitkamil İlçe Başkanları da belli oldu.

İLÇE TEŞKİLATLANMALARI TAMAMLANACAK

DEVA Partisi Gaziantep'te Şahinbey ve Şehitkamil ilçe Başkanları netleşti. DEVA Partisi Şahinbey İlçe Başkanlığı’na Barış Bayhan, DEVA Partisi Şehitkamil İlçe Başkanlığı’na Derya Köylü atandı.

KONGRELER START ALACAK

DEVA Partisi Gaziantep’te kongre tarihleri netleşiyor. İl Başkanlığında yapılan yazılı bildirimde Yavuzeli, Araban ve İslahiye İlçe Kongrelerinin tarihleri netleşti. Buna göre, Nurdağı ve Yavuzeli İlçe Kongreleri 26 Eylül Cumartesi Günü yapılacak. Araban İlçe Kongresi ise 27 Eylül Pazar günü yapılacak.

BABACAN, İLK ZİYARETİNİ GAZİANTEP’E YAPACAK

DEVA Partisi Gaziantep İl Yönetimi Kurulundan alınan bilgilere göre, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ilk ziyaretini Gaziantep’e yapacak. Babacan’ın kente gelişi ile ilgili planlamanın daha önce yapıldığı ancak Covid-19 tedavisi nedeniyle bu ziyaretin gerçekleştirilemediği bildirildi. DEVA Partisi’nde Genel Başkan Ali Babacan’ın kente yapacağı ziyaret için hazırlık yapılıyor. Covid-19’a yakalanan ve bir süredir tedavi gören Babacan’ın iyileşmesinin ardından Gaziantep’e geleceği ve kentte temaslarda bulunacağı kaydedildi.,

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.