Hava Durumu

Doğu’nun Paris’i Antep’in En Lüks Otelleri

Tarihte İpek Yolu’nun önemli geçiş noktası olan Antep, bölgenin zengin kültürel mirası ile dikkat çeken şehridir. Bu zenginliği tarihi yapıları ile sınırlı olmayan Antep, zengin mutfağıyla da ülkemizin gastronomi şehirleri arasında yer almaktadır.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2020 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2020 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Doğu’nun Paris’i Antep’in En Lüks Otelleri

Tarihte İpek Yolu’nun önemli geçiş noktası olan Antep, bölgenin zengin kültürel mirası ile dikkat çeken şehridir. Bu zenginliği tarihi yapıları ile sınırlı olmayan Antep, zengin mutfağıyla da ülkemizin gastronomi şehirleri arasında yer almaktadır. Tarihin şanlı direnişlerinden birinin sahnelendiği Antep, kurtuluş mücadelesinde gösterdiği başarının ardından Mustafa Kemal Atatürk’ün övgüleri ile birlikte Gazi ünvanına layık görülmüştür. Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yer alan şehirde, hem Akdeniz hem de karasal iklim etkileri görülmektedir. Yaz aylarında sıcaklıklar 40 derecenin üzerinde seyrederken, kış aylarında eksi sıcaklıklar görülmektedir. Bu nedenle Antep gezisi için en uygun dönem bahar aylarıdır. Tarih ve kültür turları ile gastronomi turlarının en çok tercih edilen şehirlerinden Antep, her bütçeye uygun konaklama seçeneklerine sahiptir. Tüm Antep otelleri konuklarına Türk misafirperverliğini birbirinden özel hizmet seçenekleri ile sunmaktadır.

Antep’in En Lüks Otelleri Arasında Yer Alan Divan Gaziantep

Antep şehir merkezinde, hem iş hem de gezi amaçlı konaklamalara hitap eden Divan Gaziantep, şehrin en konforlu ve en lüks tesisleri arasında yer almaktadır. Gaziantep Havalimanı’na 25 km, otogara 7 km uzaklıkta yer alan tesis, birbirinden şık ve farklı beklentilere hitap edecek özelliklere sahip 181 odasında konuklarını ağırlamaktadır. Oda kahvaltı konseptinde açık büfe kahvaltı ile güne başlayacağınız tesiste, gün boyu en özel lezzetleri tadabilmeniz içinse bir klasik haline gelen Divan Pub konuklarını ağırlamaktadır. İş amaçlı konaklamalarınızda şık ve kullanışlı toplantı salonlarında hizmet veren tesis, günün stresini geride bırakmanız için SPA merkezine sahiptir. Tüm bu olanakların yanı sıra Divan Gaziantep bünyesinde yer alan 1 adet kapalı yüzme havuzu ise yılın 12 ayı kullanım olanağı sunmaktadır. Antep’in merkezinde, beklentilerinizin ötesinde bir konaklama hizmeti sunan Divan Gaziantep hakkında detaylı bilgiye kendi web sitesi olan https://www.divan.com.tr/tr-TR/oteller/divan-gaziantep ‘ten ulaşabilirsiniz.

Hem İş Hem De Gezi Amaçlı Konaklamaların Antep’teki Vazgeçilmez Adresi Novotel Gaziantep

Antep ziyaretlerinde merkezi konum avantajını lüks olanaklarla birlikte sunmakta olan Novotel Gaziantep, yılın dört mevsimi konuklarını ağırlamaktadır. Hem iş hem de gezi amaçlı konaklamalarda tercih edilmekte olan tesis, zengin olanakları ile şehirde yaz tatili olanağına da sahiptir. Gaziantep Havalimanı’na 20 km, otogara ise 5 km uzaklıkta yer alan tesis, sade dekorasyonu ile şıklık sunan 92 odasında hizmet vermektedir. Sadece oda konsepti sunan tesiste, 1 adet a la carte restoran bulunmaktadır.

Sıcak Antep günlerinde keyifli bir serinleme deneyimi yaşamanız için Novotel Gaziantep’te 1 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet çocuk havuzu bulunmaktadır. Yetişkin ve çocuklar için sunulan diğer hizmetler ise çocuk kulübü ve fitness salonu şeklindedir. İş amaçlı Antep ziyaretlerinizi başarı ile sonuçlandırmanız için tesiste tam donanımlı 10 adet toplantı salonu hizmet vermektedir. Antep’te yılın dört mevsimi eksiksiz bir hizmet almak için tercihinizi Novotel Gaziantep’ten yana yapabilir, dilerseniz şimdi https://www.accorhotels.com/tr/hotel-6914-novotel-gaziantep/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

İş ve Tatili Bir Arada Yaşamak İsteyenler İçin Teymur Continental Hotel & Convention Center

İş amaçlı Antep gezilerini, benzersiz bir tatil deneyimine dönüştürmek isteyen ziyaretçilerin ilk tercihleri arasında yer alan Teymur Continental Hotel & Convention Center, lüks olanakları ile dikkat çekmektedir. Gaziantep Havalimanı’na 11 km, Gaziantep şehir merkezine 1 km mesafede yer alan tesis, özel hizmetlerinin yanı sıra merkezi konumuyla avantajlı bir deneyim yaşatmaktadır. Şıklığı ile hayranlık uyandıran 157 odaya sahip tesis, oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. Tesis bünyesinde ayrıca 1 adet a la carte restoran yer almaktadır.

İş amaçlı konaklamaların Antep’te en çok tercih edilen tesisi olan Teymur Continental Hotel & Convention Center farklı büyülüklere sahip tam donanımlı toplantı salonlarında konuklarını ağırlamaktadır. İş stresini geride bırakacağınız anlar vadetmekte olan tesis bünyesinde SPA merkezi ve 1 adet kapalı yüzme havuzu hizmet vermektedir. Lüksü ve kaliteyi hissettiren bir tatil hizmetine ulaşmak için http://www.teymurcontinentalhotel.com/ ‘u ziyaret edebilirsiniz.

Antep’in Eşsiz Tarihini Sınırsızca Yaşatan Şirehan Otel

Antep’te misafirlerini keyifli bir zaman yolculuğuna davet eden Şirehan Otel, 1885 yılında Halep Valisi Cemil Paşa’nın emriyle inşa edilen ve Osmanlı mimarisini yansıtan binası ile dikkat çekmektedir. Gaziantep Otogarı'na 6 km, Gaziantep Havalimanı’na 18 km uzaklıkta yer alan tesis, sizi Gaziantep’in büyülü atmosferinde ağırlamaktadır. Lüks ve ihtişamlı mimarisini konaklama birimlerine de yansıtmakta olan tesisin toplam 111 odası bulunmaktadır. Sadece oda konseptinde konuklarını ağırlayan tesiste hizmet veren 1 adet a la carte restoran, gün boyu en özel Antep lezzetlerini misafirlerine sunmaktadır. Osmanlı tarihinin ihtişamını hissedeceğiniz bir tatil olanağının yanı sıra iş hizmetleriyle de ön plana çıkan tesis bünyesinde 5 adet tam donanımlı toplantı salonu bulunmaktadır. http://www.gaziantepsirehanhotel.com.tr/ tesisin web sitesi olup, ziyaretçilerine tesis hakkında detaylı bilgi sunmaktadır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.