Hava Durumu

DSP’de kongre süreçleri başladı

Demokratik Sol Parti’de Olağan Genel Kurula giden sürecin ilk adımları atılmaya başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2019 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2019 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
DSP’de kongre süreçleri başladı

“Daha güçlü bir DSP ve dürüst yönetimler” Sloganlıyla kongre süreçlerini başlatan Demokratik Sol Parti’nin Gaziantep’te ki ilk ilçe kongresi Şahinbey’de gerçekleştirildi.

DSP İl başkanlığında dün yapılan Şahinbey ilçe kongresine İl Başkanı Mehmet Ali Karacan’ın yanı sıra çok sayıda partililer katıldı. Tek liste halinde gidilen kongrede aday olan Kenan Erdem’in listesi üyelerin tamamının oyunu alarak seçildi.

KARAOĞLAN’IN PARTİSİYİZ

Demokrasi şöleni havasında ilçe kongrelerini gerçekleştirdiklerini söyleyen DSP Şahinbey İlçe Başkanı Kenan Erdem, “Gaziantep’te artık DSP bayrağı her zaman dalgalanmaya devam edecektir. Biz Türkiye’yi üç defa yönetmiş, ülkemizi layık olduğu yere getirmiş, tarih olmuş ve dürüstlüğü ile adından her zaman söz ettirmiş bir genel başkanın namı diğer Karaoğlan’ın partisiyiz. Bunu her yerde övünerek söylüyoruz. Her zaman için siyasetin en açık alınlı partisi Demokratik Sol Parti olduğunu söylüyoruz. İktidara geldiğimizde Genel başkanımız ve hiçbir yöneticimize en ufak bir şaibe gelmemiş partinin temsilcileriyiz. Her kes bunu gönül rahatlığıyla bilmeli. Son yerel seçimlerde oyunu beklentilerin çok üzerinde yükselten Demokratik Sol Parti küllerinden yeniden doğacaktır. Gaziantep, Şahinbey’den dalgalanmaya başlattığımız iktidar bayrağını bütün teşkilatlarımıza yayacağız” diye konuştu.

DSP ŞAHİNBEY İLÇE YÖNETİMİ

Başkan Kenan Erdem

Yönetim Kurulu Üyeleri: Turan Sevinç, Erdal Öztekin, İbrahim Gündoğdu, Şeyho Seçilmiş.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.