Hava Durumu

Ekmeğe zam gündemimizde yok!

Türkiye genelinde bazı illerde ekmek fiyatlarına zam geldi. Ekmek fiyatlarına yapılan zam ile birlikte gözler Gaziantep’e çevrildi. Gaziantep Pideciler Odası Başkanı Abdullah Sarı ve Gaziantep Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Sevimli, ekmek fiyatlarına zam yapılması konusunun gündemlerinde olmadığını belirttiler.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2019 19:33
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2019 20:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Ekmeğe zam gündemimizde yok!

Türkiye genelinde bazı illerde ekmek fiyatlarına zam geldi. Ekmek fiyatlarına yapılan zam ile birlikte gözler Gaziantep’e çevrildi. Gaziantep Pideciler Odası Başkanı Abdullah Sarı  ve Gaziantep Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Sevimli, ekmek fiyatlarına zam yapılması konusunun gündemlerinde olmadığını belirttiler.

Türkiye genelinde ekmek fiyatlarına zam yapılması konusu gündeme geldi. İstanbul başta olmak üzere bazı illerde ekmek fiyatlarına zam yapılması Gaziantep’te pide ve somun ekmek fiyatlarına zam yapılıp yapılmayacağı konusunu gündeme taşıdı. Gazetemize açıklamalarda bulunan Gaziantep Pideciler Odası Başkanı Abdullah Sarı ve Gaziantep Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Sevimli, ekmek fiyatlarına zam yapılması konusunda bir çalışmalarının olmadığını belirttiler.

PİDE FİYATLARINA 25 KURUŞ ZAM YAPILMIŞTI

Maliyet artışları ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle pide ekmek fiyatlarına zam yapılması konusu gündeme gelmişti. Alınan karar ile 2018 yılı sonunda pide ekmek fiyatları 25 kuruş artarak 1 liraya yükselmişti. Fiyat artışları, vatandaşların tepkilerine neden olmuştu.

Y.ANKAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.