Hava Durumu

“El ele vererek başarıya ulaşıyoruz”

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, beraberinde bulunan heyet ile Anadolu Basın Birliği (ABB) Gaziantep Şube Başkanı Semra Öztürk’ü ziyaret etti. Şahin, “Gerçekleştirdiğimiz projelerimizi Gaziantepliler olarak el ele vererek başarıya ulaştırıyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2021 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2021 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“El ele vererek başarıya ulaşıyoruz”

 

ABB Gaziantep Şubesinde gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Osman Toprak, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Daire Başkanı Kayhan Doğan, ABB Gaziantep Şube Başkanı Semra Öztürk, ABB Gaziantep Şubesi Sayman üye Mehmet Ankay, Yönetim Kurulu üyeleri Sinan Çiçek, Furkan Çengel, ABB Genel Merkez Delegeleri Bora Zor ve Özgür Zor hazır bulundu.

“BASIN, PROJELERİMİZDE BİZİM YANIMIZDA”

Ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, basın kuruluşlarını önemsediklerini söyledi. Şahin, “Projelerimizi, Gaziantep halkının destekleri ile gerçekleştiriyoruz. Gaziantep, her projede el ele vererek başarıya ulaşıyor. Basınımız her zaman projelerimizde bizlerin yanında yer aldı. Sizlerin destekleri ile sahada yaptığımız çalışmaları ve projelerimizi halkımıza duyuyoruz. Bu anlamda tüm basın mensuplarımıza ve kuruluşlarına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

“YÖNETİMİMİZ SAHADA ÇALIŞAN ARKADAŞLARDAN OLUŞUYOR”

Ziyarette konuşan ABB Gaziantep Şube Başkanı Semra Öztürk ise, Anadolu Basın Birliği’nin 40 gazete sahibi tarafından kurulduğunu söyledi. Öztürk, “Genel Merkezimiz Ankara’da olup, 45 ilde şubemiz bulunmakta. Gaziantep Şubesi olarak, diğer şubelerimizden farklı bir özelliğe sahibiz. Yönetim ve denetim kurulu üyelerimiz emekçilerden ve sahada çalışan arkadaşlardan oluşuyor. Bir diğer özelliğimiz ise kadın üyelerimizin çoğunlukta olmasıdır. Şube üyelerimizin çoğunluğu kadın üyelerden oluşuyor. Saha çalışmalarında derneğimiz ile birlikte sizlerle birlikteyiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ziyaret sona erdi.

F.ÇENGEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.