Hava Durumu

Emekçinin sesi duyulacak mı?

Gaziantepspor çalışanları Gaziantep Büyükşehir Belediyesi önünde “Gaziantepspor Emekçileri emeğini istiyor” yazılı pankartlarla eylem yaptı. Kentin yetkililerine seslenen Gaziantepspor Emekçileri, “Geleceğimizden vazgeçmeyeceği” diyerek isyan ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2021 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2021 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Emekçinin sesi duyulacak mı?

Bir zamanlar süper ligde fırtınalar estiren Gaziantepspor, kötü yönetimler ve mali krizler sonrası tarihe karıştı. Gaziantepspor’un kapanmasının hemen ardından Gaziantepspor Tesislerinin bulunduğu 50 bin metrekareden fazla bir alanın imara açılması için Büyükşehir Belediye Meclisinden karar çıktı.

“GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ”

Gaziantepspor Tesislerine yönelik kararın ardından tesislerde çalışan ve yıllardır takıma emek vermiş olan çalışanlar duruma isyan etti. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi önünde bir araya gelen yaklaşık 40 kişilik grup, yetkililere seslerini duyurmak için eylem yaptı. Grup adına açıklamalarda bulunan temsilci, çalışanların tazminatlarının ödenmesi, geleceklerinin korunması gerektiğini söyledi.

“VAZGEÇMEYECEĞİZ”

Gaziantep Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanvekili başta olmak üzere seslerini duyurmak için görüşmeler yaptıklarını söyleyen temsilci, “Artık Gaziantepspor emekçilerinin sesini duyun. Kıdem tazminatımızdan, geleceğimizden asla vazgeçmeyeceğiz” diye konuştu.

E.YILDIRIM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.