Hava Durumu

En başarılı belediye başkanı…

ORC Araştırma Şirketi tarafından AK Parti ve CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları yönettiği illerde gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Performans Araştırması sonuçlandı. Yapılan araştırmaya göre Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ak Partili Büyükşehir Belediye Başkanları arasında yüzde 61 başarı oranı ile En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2020 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2020 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
En başarılı belediye başkanı…

 

ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan araştırma sonucunda En Başarılı AK Partili ve CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları belirlendi. Yapılan araştırma sonuçlarına göre Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ak Partili Büyükşehir Belediye Başkanları arasında yüzde 61 başarı oranı ile En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.

Şahin’i yüzde 59,6 başarı oranı ile Bursa Büyükşehir Belediye Alinur Aktaş ve yüzde 57,2 başarı oranı ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz takip etti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARI DEĞERLENDİRİLDİ…

ORC Araştırma Şirketinden yapılan yazılı açıklamada, “Yerel Yönetimler Performans Araştırması" her yılsonunda ve yıl içerisinde 4 defa gerçekleştirilip kamuoyuna duyurulmaktadır. Bu çalışmamız 14-19 Temmuz 2020 tarihleri arasında Ak Partili ve CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanlarının yönettiği şehirlerde gerçekleştirilmiştir” ifadeleri yer aldı.

F.ÇENGEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.