Hava Durumu

Erdem Koleji’nden örnek başarı

Erdem Koleji, katıldığı ‘TÜBİTAK 14. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda bölge 1.’si oldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2020 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2020 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Erdem Koleji’nden örnek başarı

Erdem Koleji ortaokul öğrencisi Ekrem Eralp YÜCEL ,Bilişim öğretmeni Vahit Koray Şenpekmezci  rehberliğinde hazırlamış olduğu ‘’Teknolojik Tasarım ‘’ana alandaki ve ‘’Robotik -Kodlama ‘’tematik alandaki ‘’Düzenli İlaç Kullanma Aygıtı ‘’projesi  Türkiye geneli  500 ‘ü aşkın  proje ile ortaokul öğrencilerinin kendi aralarında kıyasıya yarıştıkları ‘’TÜBİTAK 14. Ortaokul Öğrencileri Yarışması ‘ online sunumu oldukça başarılı  gerçekleşti.

Türkiye geneli düzenlenen yarışmada  bölgeler  arası derecelendirme  yapılarak  başvurulan   projenin   ilk 3 ‘te yer alacağı hedefleri arasındaydı. Erdemde başarı geleneği   bozulmayarak  bu branşta hazırlanan    proje ile okul öğrencisi    bölgesel  bazda derece alarak Adana Bölge 1. ‘si seçildi.

Genel Müdür M. Örfi Sönmez : ‘Erdemde başarı kaçınılmaz.

 Bu gibi projeleri tüm kademelerimizde  her zaman öğretmen ve öğrencilerimize desteklerim olacaktır. Emeği geçen danışman öğretmeni V. Koray  Şenpekmezci  ve öğrencimiz Ekrem Eralp Yücel’e  bu haklı gururu yaşattıkları için teşekkür ediyorum’ diyerek  Türkiye finallerini heyecanla beklediklerini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.