Hava Durumu

“Esnafımızın yanındayız”

Gaziantep Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu’nu ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2021 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2021 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Esnafımızın yanındayız”

Milletvekili Koçer, esnaf ve sanatkarların ülke ekonomisine sağladığı katkının önemine vurgu yaparak, tüm dünyanın  karşı karşıya kaldığı zor durum nedeniyle ülkemizde de esnafın yaşadığı sorunları bildiğini ve yakından takip ettiğini söyledi.

Salgınla mücadeleye yönelik alınan tedbirlerin zorunluluk olduğunun altını çizen Koçer, yaptığı ziyarette şu değerlendirmede bulundu.

“Hızla büyüyen Türkiye ekonomisinin en önemli paydaşlarından bir tanesi esnaflarımız ve sanatkarlarımızdır.

İş hacmi bakımından küçük de olsa ekonomiye katkı bakımından esnafımızın payı son derece büyüktür. Tüm dünya zor bir süreçten geçiyor. Türkiye bu türden zor sınavlara alışık ve büyük bir devlettir. İlk günden itibaren hızla alınan tedbirler ve yapılan desteklerle ihtiyacı olan her vatandaşının özellikle esnafının yanında yer almıştır.”

Birlik Başkanı Küsbeoğlu‘ndan , esnaf ve sanatkarların sorunlarını dinleyerek  hükümetin aldığı tedbirler ve esnaf destekleri hakkında görüş alışverişinde bulunan Milletvekili Koçer “Esnafımızın ve sanatkarımızın her zaman yanındayız. Birlik ve beraberlik içerisinde yaşanan bu sıkıntıları hep birlikte aşacağız.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.