Hava Durumu

Gaziantep, siyasetçilerin odağında!

Türkiye’nin en büyük metropollerinden olan Gaziantep’te, son haftalar hareketli geçiyor. Geçtiğimiz hafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kente gelişi ila başlayan hareketlilik 17 Aralık’ta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve 25 Aralık’ta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretleri ile devam edecek.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2021 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2021 18:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Gaziantep, siyasetçilerin odağında!

2,5 milyondan fazla sayıda insanın yaşadığı Gaziantep, sanayisi ve ticareti ile siyasetçilerin önem verdiği şehirler arasında yer alıyor. 14 milletvekili sayısına sahip olan Gaziantep’te, AK Parti 8, CHP 2, MHP 2, HDP 1 ve İYİ Parti 1 milletvekili çıkarmıştı. Pandemi ve döviz krizi ile birlikte daha da şiddetlenen erken seçim söylemlerinin ardından siyasiler, vatandaşların nabzını tutmak üzere sahaya indi. Milletvekillerinin yanı sıra siyasi parti Genel Başkanlarının da sahaya inmesi ile başlayan hareketlilik Gaziantep’te başladı.

Aralık ayında Gaziantep’e CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlamaya hazırlanıyor.

İLK ZİYARET KILIÇDAROĞLU’NDAN...

Güneydoğu Programı kapsamında Kasım ayında yapılması beklenen ancak dövizdeki ani değişim sonrası iptal edilen Gaziantep ve Şanlıurfa Programı, geçtiğimiz hafta yeniden programlandı. 8 Aralık Çarşamba günü Gaziantep’e gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfalı kanaat önderleri ile bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, kısa programın ardından Şanlıurfa ve Diyarbakır’ı ziyaret etti.

AKŞENER, 17 ARALIK’TA GAZİANTEP’TE

Geçtiğimiz hafta planlandığı ifade edilen ancak tarihi konusunda soru işaretleri bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Gaziantep programı netleşti. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, 17 Aralık Cuma günü Gaziantep’te olacak. Akşener’in Gaziantep’te yoğun bir programı olacağı ifade ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 100.YIL KUTLAMALARI İÇİN GELİYOR

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep’in Kurtuluşunun 100.Yıl Kutlamaları doğrultusunda kentte gelecek. Bir dizi açılış ve programlara katılması beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti, önemli olarak nitelendiriliyor.

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.