Hava Durumu

Gaziantep’e çok yakışacak!

Gaziantep’te yeni yapılacak olan İl Halk Kütüphanesi için Gaziantep Valiliği tarafından ihale duyurusu yapıldı. Gaziantep İl Halk Kütüphane Binası Yapım İşi ihalesi, açık usul ile 9 Ekim Cuma Günü Gaziantep Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı İhale Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2020 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2020 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Gaziantep’e çok yakışacak!

 

Kent merkezinde bulunan İl Halk Kütüphanesinin mevcut fiziki şartlarının yetersiz kalması nedeniyle Gaziantep Valiliği harekete geçti. Kente yeni bir İl Halk Kütüphanesi kurulması için proje hazırlanırken, söz konusu binanın yapımı için ihale tarihi netleşti.

İHALE 9 EKİM’DE YAPILACAK

Gaziantep İl Halk Kütüphane Binası Yapım İşi ihalesi, açık usul ile Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı İhale Salonu’nda 9 Ekim Cuma Günü yapılacak. Söz konusu ihale ile fiziki açıdan ihityaçları karşılayamayacak durumda olan kütüphane binası yenilenecek. İhalenin ardından 500 gün içerisinde yeni kütüphane binası tamamlanmış olacak.

“GAZİANTEP, BEKLEDİĞİ KÜTÜPHANEYE KAVUŞUYOR”

İhaleye ilişkin açıklamalarda bulunan Gaziantep Valisi Davut Gül, “Gaziantep beklediği kütüphaneye kavuşuyor. Bu kadim şehir her şeyin en iyisine layık” ifadelerini kullandı.

A.DUMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.