Hava Durumu

Gaziantepli şehidin naaşı memleketine getirildi

Kuzey Irak’taki Pençe Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Teğmen Ali Rıza Özcücük’ün naaşı memleketi Gaziantep’e getirildi. Şehidin naaşı, öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2021 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2021 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Gaziantepli şehidin naaşı memleketine getirildi


Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Goraspi Üs Bölgesi’nin güneyinde arama tarama faaliyeti yapan Türk Silahlı Kuvvetleri ile bölücü terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada Piyade Teğmen Ali Rıza Özcücük (28) ve Piyade Uzman Çavuş Sergen Güçlüer (Aksaray) şehit olmuştu. Şehit askerler için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında tören düzenlendi. Düzenlenen törenin ardından şehitlerin naaşı memleketlerine uğurlandı.


Şehit Piyade Teğmen Ali Rıza Özcücük’ün naaşı da memleketi Gaziantep’e getirildi. Gaziantep Havalimanında karşılama töreni düzenlendi. Törene Gaziantep Valisi Davut Gül, milletvekilleri, askeri erkan, kent protokolü ile şehidin ailesi ve yakınları katıldı.


Şehidin naaşı, karşılama töreni sonrası öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazı ve defin işlemleri için Gaziantep Asri Mezarlık içerisindeki Bahaeddin Nakıpoğlu Camii’ne uğurlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.