Hava Durumu

“Gaziantep’te Birinci Parti Olmalıyız”

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, İYİ Parti’nin kurulmasıyla birlikte Türkiye’de birçok şeyin değiştiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2019 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2019 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Gaziantep’te Birinci Parti Olmalıyız”

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, İYİ Parti’nin kurulmasıyla birlikte Türkiye’de birçok şeyin değiştiğini söyledi.

Gaziantep'te coşkuyla karşılanan İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın ve beraberindeki heyet, gün içerisinde esnaf ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Koray Aydın ve beraberlerindekileri tarihi Tahmis Kahvesi önünde sürpriz bir karşılama oldu. Çalgı ekibi Koray Aydın adına düzenledikleri türküyü söylediler. 

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

İYİ Parti’nin kuruluşunun 2. Yıldönümü Gaziantep İl Teşkilatı'nın düzenlediği etkinliklerle kutlandı. Etkinliğe İYİ Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Koray Aydın, GİK Üyesi ve Ankara Milletvekili Mehmet Aslan, Belediye başkan adayları, çevre illerdeki il ve ilçe başkanları, Meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. Babasının görevi dolayısıyla çocukluk yıllarında Gaziantep’te bulunan Koray Aydın'a konuşması öncesi ilkokul karnesi hediye edildi. 

“GAZİANTEP’TE BİRİNCİ PARTİ OLMALIYIZ”

Açılış konuşmasını yapan İYİ Parti il başkanı Oğuz Hocaoğlu, “Maalesef bizler Gaziantep’te başarılı olamadık. Geçmişi çok sorgulamamıza gerek yok. Bizler bundan sonra ne yapacağımıza bakacağız. Öncelikli olarak Gaziantep’te ilk kez kongre yapacağız ve sonrasında çalışmalarımıza hız vererek partimizi birinci yapmak için çalışacağız” dedi. 

İYİ PARTİ KRİTİK DÖNEMDE KURULDU

İYİ Parti'nin 2. yıl dönümünü kutladığını belirten Koray Aydın, "2 senede bu partiyi kuran isimler neleri göze aldı, bunların hatırlanması gerekiyor. Türkiye tek adam rejimine teslim olmuşken, Hukuk rafa kaldırılmış, tepeden inmeci, baskıcı, herkesi korkutup sindirmiş, kimsenin sesini çıkaramadığı, kimsenin insiyatif alamadığı Milyonlarca insanın da bunları iktidardan indiremeyiz anlayışının hakim olduğu bir dönemde İYİ Parti'nin kuruluşu bir mecburiyet haline dönüşmüştür. Sayın Meral Akşener'in liderliğinde, hepimiz bir aile olduk. İYİ Parti kuruldu her şey değişti. Oyun kurmaya yönelik teşkilatçı yapısı ve oyun kurma kabiliyetini saha içerisine yansıtarak her alanda olabilme kabiliyetini kazanan İYİ Parti, Türkiye'nin bütün siyasi dengelerini alt üst etti. Bugün her şey değişti. Hükümetin erken seçim kararı alabileceğini öngörerek, hızlı bir şekilde kongreleri yapma kararı aldık. 2 ayda il, ilçe kongrelerini yaptık. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en çabuk teşkilatlanmasını yapan bir adım attık. Bu da sizin eserinizdir" dedi.

"AK PARTİ ABANDONE OLMUŞ BOKSER GİBİ"

Mahalli seçimlerde AK Parti'nin büyükşehirleri kaybettiğini ifade eden Aydın, AK Parti'yi ringin ortasında abandone olmuş boksere benzetti: "Akılları başlarında değil bir sağa bir sola sallanıyorlar. Yiyecekleri  yumrukla iktidarı onlardan alacağız. Ümitsizlik şırınga edenlere karşı oyun kurma kabiliyeti ortaya koyarak, bu milletin geleceğine hakikaten el koyduksak, bunun temelide olan feraseti ve geleceğe olan geçişkenlikleri planlayarak, atılan adımların bugün Türkiye'yi getirdiği noktayı hep beraber görelim."

"ÜYE YAPMAK EN CİDDİ PARTİ FAALİYETİDİR"

Üye yapmanın en ciddi parti faaliyeti olduğu ifade eden Aydın, mahalle başkanları atamaları da yaptıklarını belirtti. Üye kampanyasına önem verdikleri söyleyen Aydın, 200 bin üyeyi bulduklarını açıkladı.

"BİRLİK BERABERLİK İSTİYORUZ"

Konuşmasında parti içine de uyarılarda bulunan Aydın, "Birlik beraberlik istiyoruz. Ayrıştıran,  bölüştüren, fitne sokan bir anlayış istemiyoruz. Ve buna da müsaade etmeyeceğiz. Buna tevessül edenlere fırsat vermeyeceğiz. Birlik içerisinde olacağız.  Bakın burada bütün arkadaşlarımız bir araya geldiler, bütün bu işe emeği olan gayreti olan herkes burada. Bu birlik tablosunun devamını istiyoruz.  Buna dikkat edeceksiniz. Çünkü birliğin olduğu yerde,  hedefe kitlenme daha güçlü oluyor. Parti içine sokulmaya çalışılan hizip hareketleri var ise bunlara da müsaade etmeyeceğiz. Bizim birliğe beraberliğe ihtiyacımız var. Bizim birbirimizi anlamaya ihtiyacımız var. Küsen darılan tanımıyoruz. Küsen darılan varsa onları da buraya getirmek, seçilip siyaset yapan bütün arkadaşlarım görevidir. Kendilerine söyledim, küsen varsa ben bile giderim. Partimizi iktidar yapmak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Sizin de bu düşüncelerde olduğunuza eminim." dedi.

Konuşmaların ardından üye katılım törenine geçildi. Parti'ye katılan çok sayıdaki isme İYİ Parti rozeti takıldı. Koray Aydın daha sonra il binasına geçerek teşkilat mensuplarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.