Hava Durumu

Görüşme, bayram sonrasına kaldı!

CHP Gaziantep Olağanüstü İl Kongre tarihine ilişkin belirsizlik sürüyor. Geçtiğimiz hafta yapılan basın toplantısında İl Kongresi tarihini netleştirmek üzere Ankara’ya gideceğini açıklayan CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile Hatay ziyareti sonrası kısa bir görüşme yaptığını, Salıcı’nın bayram sonrasında görüşme için randevu verdiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2021 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2021 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Görüşme, bayram sonrasına kaldı!

 

 

CHP Gaziantep’te kongre tarihine ilişkin belirsizlik sürüyor. Geçtiğimiz hafta İl Binasında düzenlenen basın toplantısında parti içerisinden yapılan eleştiriler ve kongre tarihine ilişkin soruların yöneltildiği İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, kongre tarihi ile ilgili görüşmeler yapmak üzere Ankara’ya gideceğini açıklamıştı.

“RANDEVU İSTEDİM”

İl Kongresi tarihine ilişkin açıklamalarda bulunan İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, “Kongre takvimi konusunda görüşmeler yapmak üzere Ankara’ya gideceğimi açıklamıştım. Bu konuda CHP Genel Merkezinde randevu istedim. Randevu tarihinin netleşmesinin ardından Ankara’ya gideceğim” “açıklamasında bulunmuştu.

BAYRAM SONRASINDA GÖRÜŞME YAPILACAK

Bu hafta Ankara’ya gitmesi beklenen Uçar, Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile yapılacak görüşmenin bayram sonrasına kaldığını söyledi. Uçar, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis ve Osmaniye il- ilçe örgütlerinin katılımıyla yapılan CHP bölge toplantısına katılmak üzere Hatay’a gelen Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı ile kısa bir görüşmemiz oldu. İl Kongresi ile ilgili görüşmeyi bayram sonrasında yapmak üzere söz aldık. Bayramdan sonra yapacağımız görüşmelerin ardından kongre takviminin netleşmesini umut ediyoruz” diye konuştu.

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.