Hava Durumu

Gürsel adaylığını açıkladı

CHP Şahinbey İlçe Başkanı Zeki Gürsel, 29 Aralık tarihinde yapılacak olan CHP Şahinbey İlçe Başkanlığı Kongresi için aday olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2019 18:37
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2019 20:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Gürsel adaylığını açıkladı

CHP Şahinbey İlçe Başkanı Zeki Gürsel, 29 Aralık tarihinde yapılacak olan CHP Şahinbey İlçe Başkanlığı Kongresi için aday olduğunu açıkladı.

CHP Gaziantep’te ilçe kongreleri için takvim açıklandı. Kongre takviminin netleşmesi ile birlikte ilçe başkanlıkları için aday olan isimler ortaya çıkmaya başladı. 29 Aralık tarihinde yapılacak olan CHP Şahinbey İlçe Kongresi öncesi mevcut ilçe başkanı Zeki Gürsel adaylığını açıkladı. İlçe Binasında basın toplantısı düzenleyen Gürsel, “Siyaset proje,  hedef, vizyon koymaktır,  siyaset üretmektir. Bu anlayış ve düşünce ile CHP Şahinbey ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Siyaset insan hangi görüş ve fikirde olursa olsun ona saygı gösterme ve onu anlayıp onu kendi saflarına çekme sanatıdır. Siyaset bir yaşam biçimidir, siyaset sorumluluktur. Siyaset duyarlılıktır. 17 yılda AKP’nin her alanda ülkemizi bir çıkmaza soktuğu gerçeği ortadadır. AKP iktidarının yanlış iç ve dış politikaları yüzünden ülkemiz üzerine çökmüş umutsuzluk, karamsarlık, işçini,  köylünün, esnafın emeklinin, sanayicinin sosyal ve ekonomik olarak yok edildiği bir ortamda bizlerin safları sıkı tutması safları birleştirmesi sımsıkı sarılmamız şarttır. CHP’yi önce yerelde sonra genelde iktidara taşımak için 29 Aralık kongremizin ilk mihenk taşı olmasını diliyorum. Partimizin yerelde ve genelde ülkeyi yönetmesi için el ele kol kola sadece ve sadece tek hedef Atatürk İlke İnkılaplarının izinde ilkesel ve ideolojik bir duruş ve bakışla, ayrıştırıcı değil ötekileştirici değil, birleştirici saygı - sevgi içinde partimizin tüm kesimlerinin emrinde olacağız. Kuva-i Milliye ruhu ile yoğrulmuş CHP iktidarını ülkemizde yaşamak için kentimizde başlayan kongre sürecinde bende bu ruh ve düşünce içinde siz değerli partilerimin desteğe ve güveni ile Şahinbey İlçe Başkanlığına adayım. Kentimize Şahinbey’imize partimize hayırlı olsun. Asıl olan Türkiye Cumhuriyeti ve CHP'dir” açıklamalarında bulundu.

S.ÖZTÜRK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.