Hava Durumu

“Güvenilir gıda için sahadayız”

Gaziantep Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, kent genelinde denetim faaliyetlerini sürdürüyor. Rutin denetimlerin yanı sıra vatandaşlardan gelen bildirimler ile denetim faaliyetlerini sürdüren Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipler, vatandaşın sağlığını korumak için sahada.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2021 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2021 19:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Güvenilir gıda için sahadayız”

Türkiye’nin en büyük kentlerinden olan Gaziantep’te, gıda güvenliği konusunda denetim faaliyetleri devam ediyor. Gaziantep Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’ne ekipler tarafından hemen her gün gerçekleştirilen denetim çalışmalarında, gıda güvenliğini tehlikeye atan, taklit ve tağşiş yaptığı tespit edilen firmalara ve işletmelere binlerce lira ceza kesildi.

“ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK”

Rutin denetim çalışmalarının yanında Whatsapp iletişim hattı ve Alo Gıda 174 hattına gelen şikayetleri değerlendiren Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, her gün onlarca işletmede denetim çalışmalarını sürdürüyor.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Gaziantep Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Karayılan, “Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak, güvenilir gıdaya ulaşmanız için, dün sahadaydık, bugün dünden daha çok sahadayız. Dilek ve şikayetlerinizi ALO GIDA 174 ve 0530 843 5252 nolu Whatsapp iletişim hattımızdan, “Anteptarımil” isimli sosyal medya hesaplarımızdan bildirebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

E.YILDIRIM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.