Hava Durumu

Hatem’de, boyun fıtığından kurtuldu

Irak’ın Erbil İl’inde ikamet eden  44 yaşındaki Kahtan Mohammed Mahmut boyun fıtığı tedavi için geldiği Gaziantep Özel Hatem Hastanesinde , Beyin , Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Tevfik Güç tarafından uygulanan Boyun fıtığı ameliyatı sonrasında sağlına kavuşarak şifa ile taburcu edildi. "

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2019 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2019 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Hatem’de, boyun fıtığından kurtuldu

Irak’tan gelen  boyun  fıtığı hastasının sol kolda güç kaybı , el ve kollarda kasılma  , dengesiz ve aksayarak yürüme şikayetleri mevcuttu. İş hayatını ve sosyal yaşamını ciddi olarak etkilemesi üzerine hasta bir çok araştırma içerisine girdi. Yaptığı araştırmalar neticesinde bu ameliyatın Hatem Hastanesi’nden başarılı bir şekilde uygulandığı bilgisine ulaşınca Gaziantep’e  Özel Hatem Hastanesi’ne gelip  , kendisini Op. Dr. Tevfik Güç’e emanet ederek boyun fıtığı ameliyatı oldu.

Sağlığına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Kahtan Mohammed Mahmut  ‘ Dengesiz ve aksayarak yürüyordum, sol kolda güç kaybı ,el ve kollarda kasılmalarım  vardı. Şikayetlerim çekilmez hale gelince ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyatım çok iyi geçti. Ertesi gün herhangi bir şikâyetim, ağrılarım olmadan aksamadan ve dengem bozulmadan ayağa kalkıp yürüyebildiğim için çok mutluyum.  Sağlıklı bir şekilde ülkeme döneceğim. Ameliyatımı başarılı bir şekilde uygulayan Dr. Tevfik  Bey başta olmak üzere Özel Hatem Hastanesinin tercümanlarına , vermiş oldukları sağlık hizmetinden ve kendi evimdeymişim gibi hissetmemi sağlayan hastane personellerine teşekkür ederim” dedi.

Başarılı operasyonlara imza atan Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Tevfik Güç ‘Sol kolda güç kaybı , el ve kollarda kasılma , omurilikte bası yapan disk nedeni ile dengesiz ve aksayarak yürüyüş problemleri olan hastamızdan boyun mr istedik. Hastamızın boyun Boyun mr’ ında omurilikte hasar görmüş alanların olduğunu tespit edince ameliyata karar verdik. Boyun fıtığı tarafından sıkıştırılan omurilik rahatlatıldı. Hastamız artık aksamadan ve dengesi bozulmadan yürüyebiliyor. Sağlıklı bir şekilde taburcu ederek ülkesine gönderiyoruz’ ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.