Hava Durumu

Hocaoğlu’ndan Filiz’e tepki!

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevinden istifa eden Oğuz Hocaoğlu, İYİ Parti Gaziantep Milletvekili İmam Hüseyin Filiz’e adeta ateş püskürdü. Hocaoğlu, “İl başkanı istifa ediyor, vekilin haberi yok!” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2021 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2021 17:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Hocaoğlu’ndan Filiz’e tepki!

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevinden istifa eden Oğuz Hocaoğlu, basın toplantısı düzenledi. Topalntıda konuşan Hocaoğlu, İYİ Parti Gaziantep Milletvekili İmam Hüseyin Filiz’in istifasının ardından telefon dahi etmediğini söyledi.

HERKES ARADI, VEKİLİMİZ ARAMADI!

Hocaoğlu, 2018 Genel ve 2019 Yerel seçimlerinde İYİ Parti’de belirlenen adaylarda Gazianteplilerin tercihlerini olmadığını söyledi. Hocaoğlu, “2018 yılında Genel Seçimlerde 2,5 vekil sayısı ile başladığımız yarışı 1 vekil ve CHP’nin 3 bin 500 oyu ile tamamladık. Görüyorsunuz vekilimiz hala yoktur. Vekilimizin Gaziantep’e gelip gittiğini sosyal medyadan öğreniyoruz. Gaziantep’in İl Başkanı istifa ediyor, Genel Başkan Yardımcıları, kentin valisi, belediye başkanları arıyor, ama vekilimiz aramıyor.”

“TEŞKİLAT BAŞKANIMIZ TÜM BUNLARI ANLATTIM”

Açıklamalarını sürdüren Hocaoğlu, “Randevu istiyoruz arkadaşının bürosunda randevu veriyor. Genel Başkanımıza, ‘Hüseyin Filiz beyi üzmemek için yoruldum’ dedim. Artık Oğuz Hocaoğlu olarak rahat konuşabilirim. Artık Sayın Filiz’in hiçbir telefonuna bakmak, her programa çağırmak zorunda değilim. İl Başkanı istifa ediyor, vekilin haberi yok. Divan Toplantısına çağırıyoruz, gelmiyor. Teşkilat Başkanımıza tüm bunları anlattım. Önümüzdeki yıl seçim var o nedenle biz burayı terk etmiyoruz. İlçe Başkanları burada, teşkilatlarımız burada” diye konuştu.

E.YILDIRIM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.