Hava Durumu

“Hukuk devleti istiyoruz”

Gelecek Partisi İl Başkanı Bekir Öztekin’in katılımıyla Şahinbey İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde bir toplantı düzenlendi. Partililerin ve basın mensuplarının katıldığı toplantıda konuşan İl Başkanı Öztekin, “Biz kanun devleti değil, hukuk devleti istiyoruz. Gelecek Partisi her zaman, hakkın, hukukun yanında yer alacak” diye konuştu. Gaziantep Valisi Davut Gül’den randevu istediklerinin altını çizen Öztekin, halen dönüş alamadıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2020 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2020 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Hukuk devleti istiyoruz”

Gelecek Partisi İl Başkanı Bekir Öztekin’in katılımıyla Şahinbey İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde bir toplantı düzenlendi. Toplantıya İl Başkanı Bekir Öztekin, Şahinbey İlçe Başkanı Yaşar Yapar, Şehitkamil İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, Nizip İlçe Başkanı Mehmet Danaoğlu ve partililer katıldı. Toplantıda partililere seslenen Öztekin, Ak Parti’nin 2001 yılında 3Y ile yola çıktığını bunların Yolsuzluk, Yoksulluk ve Yasaklar olduğunu söyledi.

“GELECEK PARTİSİ, İHTİYAÇTAN DOLAYI ORTAYA ÇIKTI”

Sözlerini sürdüren Öztekin, “Gelecek Partisi bir ihtiyaçtan dolayı ortaya çıkmıştır. Herkes hani adam mı var, nereye gidelim, alternatif yoktur diyorlar işte size adam gibi adam. İşte size parti. Biz Gelecek Partisi 2001’deki gibi ihtiyaçtan dolayı çıkmıştır. Rant hesabı yaparaktan ortaya çıkmış bir harekat değildir. Memleket zor durumda bizde kendimizi ortaya koyduk. Bizim kellemiz kıymetli değil. Kellesi kıymetli onlalar devlete talip olmamalıdır.”

BİZ HUKUK DEVLETİ İSTİYORUZ

Öztekin, Gaziantep’te ve Türkiye’de mafyaların ve çetelerin arttığının altını çizdi. Öztekin,  “Bugünlerde konuşmak çok zor ama biz konuşacağız. Hırsızlara, haksızlık yapanlara rağmen konuşacağız. Ülkede hak hukuk adalet kalmamış. Biz kanun devleti değil, hukuk devleti istiyoruz. Gelecek Partisi hakkın, hukukun yanında yer alacak her zaman. Ülkede çeteler, mafyalar boy boy atıyor. Fırıl fırıl dönüyor. Bir zamanlar mevcut iktidar, ‘biz, mafya ve çetelerle mücadele edeceğiz’ diyordu. Şimdi her yerde çete ve mafya üyeleri geziyor. Hukukun olmadığı yerde çark çakal, mafya ve çeteler gezer. Biz hukuk devleti istiyoruz” dedi.

İL KONGRESİ 3 EKİM’DE

Sözlerini sürdüren Öztekin, “İç tüzük gereği üç ilçe kongresinin tamamlanmasının ardından İl Kongresini gerçekleştirebiliyorsunuz. Bizde 5 ilçe kongremizi tamamladık ve 3 Ekim tarihinde İl Kongremizi yapacağımızı ilan ettik.”

RANDEVU İSTEDİK AMA…

İl Başkanlığı görevine atanmasının ardından teşkilatlanma çalışmalarına yoğunlaştıklarını belirten Öztekin, “Süreç içerisinde teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık. Sonrasında ise Gaziantep Valisi Davut Gül ile görüşmek üzere randevu talebinde bulunduk. Aradan geçen süreçte bizlere bir yanıt verilmedi. Randevu talebimize yanıt gelmemesi garip bir durum. Sayın Valimiz ile görüşmek, kentimizin sorunlarını aktarmak istememiz gayet normal. Umuyoruz ki en yakın zamanda bir geri dönüş olur” diye konuştu.

ÇALIŞMALARA START VERDİK

Gelecek Partisi Şahinbey İlçe Başkanı Yaşar Yapar, İlçe kongresinin ardından basın mensupları ve partililer ile bir araya geldiklerini belirtti. Yapar, “Şahinbey İlçe Başkanlığı için birinci olağan kongremizi gerçekleştirdik. Kongrede, partililerimizin oylarıyla bu göreve seçildim. Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, bu memlekete hizmet edeceğiz. Ülkemiz, sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Tarım, hayvancılık bitmiş, esnafımız zor durumda, vatandaşlarımızın tamamı ekonomik sıkıntılar içerisindeler. Bizlere verilen bu ulvi görevi alarak, çalışmalarımıza start vermiş olduk. Şahinbey İlçe Yönetimi olarak, kentimize hizmet edeceğiz. Yıllardan bu yana Şahinbey Bölgesi’nde ne bir milletvekili ne de bir Belediye başkanı çıktı. Biz bunu yıkacağız ve Şahinbey İlçesi’nden belediye başkanı ve milletvekili çıkarmak için çalışacağız. Memlekete hizmet etmek adına koşturacağız. Ülkemizde birçok sorunları yaşıyoruz. Sizlerin destekleri ile tüm bu sorunların önüne geçeceğiz” şeklinde konuştu.

F.ÇENGEL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.